Ona snáď naozaj nestarne! 46-ročná Naomi žiarila v New Yorku

Oslávila už 46. narodeniny, ale pri pohľade na modelku Naomi Campbellovú by ste to povedali len sotva. Očarila aj minulý týždeň v New Yorku.

13.06.2016 10:35
debata
Modelka Naomi Campbell na akcii amfAR... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Naomi Campbell Modelka Naomi Campbell na akcii amfAR Inspiration Gala v New Yorku, kde ju ocenili ako jednu z dlhoročných podporovateliek charitatívnych aktivít.

Známa rodáčka z Londýna sa zúčastnila na akcii amFAR, ktorá už roky zbiera finančné prostriedky na výskum vírusu HIV. S výdatnou pomocou celebrít. Keďže niekdajšia supermodelka je jednou z nich, vo štvrtkový večer ju organizátori tiež ocenili špeciálnou trofejou za dlhoročný aktivizmus a pomoc.

Modelka Josephine Skriver.
Spevák Jason Derulo.
+6Televízna osobnosť Kelly Osbourne prišla na...

Sexi Naomi si na túto príležitosť obliekla kreáciu z dielne dizajnéra Azzedina Alaiu, pričom nechala pod priehľadnou sukňou vyniknúť svoje bezchybné nohy. Aj mnohí ľudia z módnej brandže neveriacky krútia hlavou nad tým, ako sa môže modelka udržiavať v takej top forme.

Na newyorskom gala s podtitulom Inspiration sa objavili aj ďalšie známe tváre – medzi nimi napríklad modelka Selita Ebanks, herečka Gabrielle Union s manželom Dwaynom Wadeom či speváčka a herečka Victoria Justice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Naomi Campbell #oslava #amfar #sexy

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...