Driek ako do dvoch dlaní! Hantuchová vystavila bruško na Malorke

Hoci posledné mesiace sa médiá viac venovali úspechom jej mladšej kolegyne Dominiky Cibulkovej, ani tenistka Daniela Hantuchová neplánuje zostať na druhej koľaji.

14.06.2016 12:15
debata (5)

About last night #mallorcaopen #playersparty #sun #fun oh and i won my match todaaaay too #grasscourtseason #wimbledon coming soon

Fotka uverejnená používateľom Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial),

Tridsaťtriročná hráčka sa momentálne nachádza na Malorke, kde sa koná jeden z tenisových turnajov. Ešte predtým než mala predviesť svoje umenie na tenisovom dvorci, sa však Slovenka predviedla na párty pred štartom turnaja. A nepochybne zaujala.

Hantuchová si obliekla dvojdielny komplet prúžkovanej elastickej sukne a topu nad pupok. Bruško, ktoré vystavila, by jej mohli závidieť aj profesionálne trénerky. Pod momentkou na Instagrame, kde Hantuchová záber zverejnila, sa začali okamžite množiť pochvalné komentáre.

Rodáčka z Popradu vždy patrila medzi dámy, ktorých krivky obdivovali muži aj ženy. V minulosti Hantuchovú napríklad nafotil aj magazín Sports Illustrated. Tenistke sa však predsa len páči viac ukazovať sa oblečená ako vyzlečená. V štýlových a luxusných kúskoch.

#red

Fotka uverejnená používateľom Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial),

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Daniela Hantuchová #bruško #sexy #driek

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...