Rozparok poriadne vysoko, šaty odvážne: Serena chce byť sexi!

Kritika alebo negatívne komentáre ju nezaujímajú. Americká tenistka Serena Williams sa na ne neobzerá ani vo chvíľach, keď vyráža na spoločenskú akciu. A robí dobre.

17.06.2016 00:00
debata
Šéfredaktorka Vogue Anna Wintour (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Anna Wintour (vľavo) a tenistka Serena Williams Šéfredaktorka Vogue Anna Wintour (vľavo) a tenistka Serena Williams na premiére dokumentu Serena.

Úspešná športovkyňa sa pred pár dňami v New Yorku zúčastnila na premiére dokumentu Serena, ktorý zachytáva jej vlastnú kariéru a tiež úspechy na olympiáde či grandslamových turnajoch. Pred objektívy však neprišla žiadna typická športovkyňa, ale vyparádená žena.

Serena si na túto príležitosť obliekla zlatisté šaty na ramienkach a s výrazným rozparkom, ktorý odhaľoval jej vyšportované stehná. Po jej boku sa usmievala šéfredaktorka amerického magazínu Vogue Anna Wintour, ktorá sa s Williamsovou priatelí a patrí k jej veľkým fanúšičkam.

Tenistka Serena Williams prišla na premiéru... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Serena Williams Tenistka Serena Williams prišla na premiéru dokumentu o sebe ako sexy dáma.

Dokument Serena je podľa mnohých veľmi zaujímavým pohľadom do života tvrdo trénujúcej športovkyne, no zároveň ženy, ktorá miluje módu, má rada bežné veci a vie si užívať radosť z voľných chvíľ s priateľmi či partnermi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dokument #Anna Wintour #Serena Williams

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....