Rozparok až po pás či prsia vo výhľade? Seriálové hviezdičky zvádzali

Ich tváre poznajú najmä fanúšikovia tínedžerského seriálu Pretty Little Liars. V Kanade tak mladé publikum počas prítomnosti hviezd Shay Mitchellovej a Ashley Bensonovej doslova šalelo.

21.06.2016 14:49
debata
Herečky Shay Mitchell (vľavo) a Ashley Benson. Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečky Shay Mitchell (vľavo) a Ashley Benson. Herečky Shay Mitchell (vľavo) a Ashley Benson.

Dôvodom však určite nebola len prítomnosť známych herečiek. Obe dámy sa totiž na vyhlásenie hudobných videocien MuchMusic Video Awards vybrali v dôrazne odvážnej garderóbe. Brunetka Mitchell stavila na šaty Olcay Gulsen, ktorých rozparok siahal tak vysoko, že odhaľoval aj čierne nohavičky. Hviezde to však zjavne neprekážalo, skôr naopak. Predvádzala sa hrdo a pózovala fotografom aj s odhaleným telom niekoľko minút.

Herečky Shay Mitchell (vľavo) a Ashley Benson.
Speváčka Alessia Cara si tiež odniesla jednu z...
+9Spevák Nick Jonas si odnášal domov jednu z cien.

Jej plavovlasá kolegyňa Benson tiež nepodcenila motív zvádzania v garderóbe. Vybrala si šaty z hodvábneho saténu od značky Juan Carlos Obando. Pre niekoho to mohlo vyzerať, že si vyrazila na slávnostnú akciu v nočnej košeli, ale pravdou je, že tento trend šiat na spôsob negližé je jedným z horúcich letných trendov. A Bensonovej navyše rafinovane odhaľoval obliny poprsia a zdôrazňoval ukážkovú figúru.

Obe dámy sa zúčastnili v nedeľu večer v Toronte na spomenutom slávnostnom vyhlásení cien. Galavečerom sprevádzala topmodelka Gigi Hadid a medzi hosťami nechýbala ani speváčka a herečka Hailee Steinfeld či spevák Nick Jonas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shay Mitchell #Ashley Benson #Much Music Video Awards

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...