Kráska z Tarzana žiarila na premiére, kolega na nej dotrhal šaty

Je fascinujúci pre čitateľov aj filmových divákov. Príbeh muža vychovaného džungľou, Tarzana, sa teraz vracia v novej podobe. A film s jeho hlavnými hrdinami má ambíciu osloviť niekoľko generácií.

28.06.2016 17:00
debata
Alexander Skarsgard a jeho herecká kolegyňa... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Alexander Skarsgard a jeho herecká kolegyňa Margot Robbie Alexander Skarsgard a jeho herecká kolegyňa Margot Robbie spoločne pózujú na premiére filmu Legenda o Tarzanovi.

V Los Angeles sa v pondelok večer konala slávnostná premiéra a nechýbali na nej, samozrejme, ani predstavitelia titulných úloh. Najmä Alexander Skarsgard je doslova megaidolom ženskej časti populácie a mnoho dám určite zájde do kina práve kvôli tomu, aby mohli vidieť jeho urastené telo a príťažlivé črty. Na premiére v Los Angeles však jeho polonahý zjav nahradil značkový oblek šitý na mieru. Konieckoncov, tak ako takmer u všetkých pánov.

Herečka Margot Robbie bola na premiére...
Herečka Kristin Bauer van Straten.
+9Herečka Sofia Reyes.

Po boku Skargarda, Christopha Waltza či Samuela L. Jacksona však priam žiarila ženská členka hereckého osadenstva. Reč je filmovej Jane, herečke a modelke Margot Robbie. Kráska známa zo snímky Vlk z Wall Street či Focus prekvapila aj voľbou slávnostnej garderóby – žiaden výstrih, ani odvážne rozparky, ale rafinované šaty s východnou inšpiráciou, bohato vyšívané a zdobené kožušinovými rukávikmi. Robbie rozdávala úsmevy naokolo a zavtipkovala si aj na margo nakrúcania jednotlivých scén.

Herečka Margot Robbie bola na premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Margot Robbie bola na premiére neprehliadnuteľná. Herečka Margot Robbie bola na premiére neprehliadnuteľná.

Pri natáčaní jednej z nich, milostnej, vraj dvojicu režisér požiadal, aby dala do herectva viac vášne. Skončilo to však dotrhaným kostýmom a odhaleným kúskom prsníka pôvabnej herečky. Svojho filmového kolegu však pochválila, že je to ten „najmilší muž na svete, akého kedy stretla“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Margot Robbie #Alexander Skarsgard #Tarzan #Legenda o Tarzanovi

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....