Surovcová v centre pozornosti: Sexi telo a k nemu kabelka za 3700 eur!

Takmer každá žena túži po podobnej "legende" - tanečnica Ivana Surovcová si sen splnila. Luxusnú kabelku legendárnej značky predviedla na módnej akcii pred pár dňami.

04.07.2016 09:40
debata (4)
Tanečnica Ivana Surovcová s luxusným kúskom... Foto: Profimedia
Tanečnica Ivana Surovcová s luxusným kúskom kabelky Chanel na pleci. Tanečnica Ivana Surovcová s luxusným kúskom kabelky Chanel na pleci.

Príťažlivá tanečnica sa objavila na prezentácii módnej kolekcie Magenta 1 by Miklosko, kde dizajnér Fero Mikloško predstavil limitovanú líniu pod záštitou mobilného operátora. A hoci prezentácia priklincovala svojou výpravou zraky mnohých prítomných, Surovcová si tiež uchmatla svoj diel pozornosti. V sexi čiernych šatách nad kolená a na ihličkových podpätkoch vyzerala tanečnica a modelka ešte viac sexi než kedykoľvek predtým.

Zora Czoborová vyrazila na prehliadku a...
Moderátorka Didiana.
+27Lucia Hablovičová vyzerala očarujúco v šatách s...

Pozornosť však určite u mnohých módnych fajnšmekrov pútala aj kabelka prevesená na pleci. Išlo totiž o model značky Chanel, ktorý prišiel na trh v roku 2011 a v rozličných obmenách sa stále predáva. A za nemalé ceny. Odhadovaná cena kúska, ktorý mala blondínka na akcii, sa pohybuje okolo sumy 3700 eur.

Ktohovie, či takýto kúsok bol darčekom od jej priateľa – hokejistu Mariána Gáboríka? Jedno je však isté, mnohé dámy závistlivo poškuľovali na jej plece.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #luxus #Ivana Surovcová #Kabelka #Chanel

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...