Detaily svadby Dominiky Cibulkovej! Šaty za 20-tisíc eur, šperky za 300-tisíc

Na sobotňajšie popoludnie v Dóme svätého Martina si určite bude pamätať tenistka Dominika Cibulková, ktorá tam povedala áno svojmu partnerovi Michalovi Navarovi. Na nevestu však nezabudnú ani mnohí gratulanti a fanúšikovia, ktorí sa na svadbu prišli pozrieť.

11.07.2016 13:02
debata (7)
Nevesta Dominika Cibulková pár minút pred... Foto: Alo Diamonds
Nevesta Dominika Cibulková pár minút pred odchodom na svadobný obrad. Nevesta Dominika Cibulková pár minút pred odchodom na svadobný obrad.

Známa slovenská športovkyňa pritom nesklamala a doslova vyrážala dych svojou úpravou, voľbou šiat či šperkov. Ako sa ukázalo, jednotlivé detaily jej svadobného dňa boli skutočne luxusné.

Svadobná róba s veľkolepou vlečkou pochádzala z ateliéru Pronovias a šili ju na mieru niekoľko mesiacov. Model ozdobený francúzskou čipkou, ktorá rafinovane zakrývala vyšportované telo nevesty, sa cenou blíži k sume 20-tisíc eur.

Nevesta Dominika Cibulková bola ozdobená...
Nevesta Dominika Cibulková bola oblečená do...
+9Nevesta Dominika Cibulková bola ozdobená...

K tomu si Cibulková obula rozkošné lodičky z dielne známeho výrobcu Jimmy Choo. Tiež vznikli na mieru a boli na nich vyryté iniciály budúcej pani Dominiky Navara Cibulkovej. Jemný závoj zase zachytávala spona do vlasov z pravého striebra a kryštálov Swarovski.

Pri tom však nezostalo a celkový dojem ešte povýšili luxusné šperky od značky Alo Diamonds, ktorá s Cibulkovou spolupracuje ako celebritnou ambasádorkou už nejaký ten mesiac. Je to očividne obojstranne výhodná spolupráca, keďže tenistka robí klenotom reklamu a vďaka tomu sa mohla v deň D vyzdobiť šperkmi za bezmála 300-tisíc eur.

Nevesta Dominika Cibulková bola ozdobená... Foto: Alo Diamonds
Dominika Cibulková Nevesta Dominika Cibulková bola ozdobená šperkmi za bezmála 300-tisíc eur.

Najdrahším kúskom boli náušnice, ktorých hodnota je vďaka dvom veľkým diamantom, až 210-tisíc eur. K tomu sa pridal náramok ozdobený 225 malými diamantmi za 30-tisíc eur či snubný prsteň za 40 000. Samozrejme, nechýbala ani svadobná obrúčka – tú si športovkyňa ponechá a bude tak na prste nosievať šperk za 10-tisíc eur ozdobený 18 diamantmi.

Mohlo by sa zdať, že pri tom všetkom musel Cibulkovej vyvolený Michal Navara zostať na druhej koľaji. Ani jeho príprava sa však nezaobišla bez luxusnej výbavy. Pomohol mu s ňou, podobne ako samotnej Cibulkovej, slovenský štylista Andrej Kusalik.

Tenistka Dominika Cibulková prichádza na...
Tenistka Dominika Cibulková prichádza na...
+9Tenistka Dominika Cibulková prichádza na...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #luxus #Dominika Cibulková #šperk #detail #Michal Navara #Pronovias Atelier

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...