Jedna krajšia ako druhá! Športovci ukázali svoje supersexi polovičky

Galavečer športových hviezd, ale aj krásnych žien. V tomto prípade partneriek dvojice úspešných hráčov amerického futbalu. Aj také bolo vyhlásenie cien ESPY 2016.

14.07.2016 15:25
debata
Hráč amerického futbalu Russell Wilson a jeho... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Hráč amerického futbalu Russell Wilson a jeho manželka - speváčka Ciara. Hráč amerického futbalu Russell Wilson a jeho manželka - speváčka Ciara.

Na ceremoniáli, ktorý je venovaný športovcom a na ktorom odmeňujú tých najúspešnejších, nechýbal ani tento rok hráč amerického futbalu Russell Wilson či jeho kolega Aaron Rodgers. Fotografov mali v hrsti – po ich boku sa totiž objavili očarujúce a sexi partnerky.

Hráč amerického futbalu Russell Wilson a jeho...
Wrestlerka Danielle Moinet.
+3Herečka Olivia Munn v kreácii Antonio Berardi.

V prípade Wilsona išlo o čerstvú novomanželku. Len pár dní sú svoji so speváčkou Ciarou, ktorá sa na podujatie vybrala v kreácii z dielne Cavalli Couture. Výsledok bol očarujúci a sexi zároveň. Hudobná hviezda zvádzala odvážnym výstrihom, z ktorého vykúkali obliny poprsia. Jej partner si zvolil biele smokingové sako.

Hráč amerického futbalu Aaron Rodgers a jeho... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Hráč amerického futbalu Aaron Rodgers a jeho priateľka - herečka Olivia Munn. Hráč amerického futbalu Aaron Rodgers a jeho priateľka - herečka Olivia Munn.

Zahanbiť sa však nedala ani herečka Olivia Munn, ktorú mohli diváci naposledy vidieť v príbehu zo série X-Men. Drobná čiernovláska, ktorá si obula sandále na platforme, aby trošku podrástla k svojmu partnerovi, zvádzala v bielej kreácii Antonio Berardi.

Na podujatí nechýbali ani hviezdy ako Lindsey Vonn, či Lebron James. O hudobné vystúpenie sa postarala napríklad speváčka Andra Day.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Munn #pár #Ciara #Aaron Rodgers #sexy #Russell Wilson

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...