Nech žijú kypré tvary! Nelly Furtado aj seriálová kráska bodovali

Nedávny oslavný večer hudobnej stanice VH1 na počesť hip-hopových legiend prilákal mnoho známych tvárí. A ako ukazujú obrázky, tentoraz kraľovali ženské tvary a poriadna kyprosť.

15.07.2016 00:00
debata
Herečka Dascha Polanco na akcii VH1's Hip... Foto: SITA/AP, Brad Barket
Dascha Polanco Herečka Dascha Polanco na akcii VH1's Hip Hop Honors v New Yorku.

Na červenom koberci sa ukázala napríklad herečka Dascha Polanco, známa zo seriálu Orange is the new black. Jej kreácia mnohým dámam aj pánom vzala dych. Hoci Polanco rozhodne nepatrí ku klasicky štíhlym herečkám, kypré tvary zaodela do priehľadného čipkovaného overalu. A vystavila na obdiv spodnú bielizeň pod ním aj plné poprsie či boky.

Príťažlivú ženskú postavu, no o poznanie plnšiu než pred pár rokmi má aj kanadská speváčka Nella Furtado. Interpretka hitov I'm Like a Bird a Turn Off the Light chystá nový album a tak jej účasť bola čiastočne aj akýmsi reklamným ťahom. Len pred pár dňami zverejnila nový singel Behind your back.

Kanadská speváčka Nelly Furtado. Foto: SITA/AP, Brad Barket
Kanadská speváčka Nelly Furtado. Kanadská speváčka Nelly Furtado.

Pred fotografov sa 37-ročná rodáčka z Britskej Kolumbie postavila v slivkovom nohavicovom overale so širokými nohavicami, ktoré maskovali jej plnšie boky.

Na hudobnom podujatí popri spomenutých dámach nechýbali ani legendy ženského hip-hopu – prišli napríklad členky formácie Salt'n Pepa či raperka Lil'Kim.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #kypré tvary #Dascha Polanco #VH1 #Nella Furtado

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...