Sexepíl a pôvab... Rumunská kráska vie, ako zaujať - a stačí málo!

Niekedy stačí, aby sa na plátne objavila na pár minút a divákom zostane v pamäti ešte dlho. Herečke Madaline Ghanee sa to podarilo naposledy vo filme Mladosť.

30.07.2016 00:00
debata (2)
Herečka Madalina Ghenea na podujatí Giffoni... Foto: Image.net - Stefania D'Alessandro/Getty Images for Giffoni Film Festival
Madalina Ghenea Herečka Madalina Ghenea na podujatí Giffoni Film Festival.

Rumunská rodáčka, ktorá žije na striedačku v Taliansku, Veľkej Británii a USA, sa vtedy vyzliekla celkom donaha a scéna, v ktorej vstupuje do bazéna v kúpeľnom stredisku pre seniorov a celebrity, už skultovela. Dvadsaťosemročná brunetka však nepotrebuje byť nahá, aby zaujala.

Na nedávnom filmovom podujatí – festivale Giffoni v Taliansku sa ukázala dlhonohá brunetka ako jeden z prominentných hostí a zaujala od prvého momentu. Oslnivým úsmevom, dokonalou postavou a nenútenou eleganciou. Bývalá priateľka herca Gerarda Butlera si obliekla jednoduché šaty s kvetinovou potlačou a véčkovým výstrihom, ktorý decentne odhaľoval jej príťažlivé krivky. Rozdávala úsmevy a ochotne pózovala fotografom.

Diváci naposledy mohli krásnu Rumunku vidieť v menšej úlohe vo filme Zoolander 2, nedávno dokončila nakrúcanie komédie Smitten!

zväčšiť Herečka Madalina Ghenea na zábere z filmu... Foto: Profimedia
Madalina Ghenea Herečka Madalina Ghenea na zábere z filmu Mladosť talianskeho režiséra Paola Sorrentina.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Madalina Ghenea #pôvab #Giffoni

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...