Prsia ako na podnose! Hviezdičke z muzikálu odhalená koža neprekáža

Priťahovať na seba pohľady jej rozhodne nie je cudzie. Herečka a speváčka Christina Milian tak urobila aj v pondelok podvečer.

09.08.2016 16:09
debata
Herečka a speváčka Christina Milian prišla ako... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Christina Milian Herečka a speváčka Christina Milian prišla ako zástupca špeciálneho televízneho vysielania muzikálu The Rocky Horror Picture Show.

Tridsaťštyriročná hviezdička sa objavila na oficiálnej párty pre médií televíznej spoločnosti Fox a mnoho hostí nemohlo od nej odtrhnúť zrak. Obdarená afroamerická kráska, ktorá sa objaví v pripravovanej živej verzii muzikálu The Rocky Horror Picture Show, si totiž vzala na seba model, v ktorom toho nezostalo veľa skryté.

Šaty bez ramienok ledva zakryli bujné poprsie, ktoré z nich doslova kypelo. Aby toho nebolo málo, látka kreácií bola perforovaná a odhaľovala aj kožu pod ňou. Keď Milian zapózovala zozadu, objektívy zase mohli jasne vidieť jej spodnú bielizeň.

Akciu si však nenechalo ujsť množstvo známych televíznych tvárí, ktoré sa v projektoch televízie Fox objavujú. Kanál predstavil novinky či nové série obľúbených projektov v jesennej vysielacej štruktúre. Nebude v nej chýbať napríklad ani seriál Scream Queens, či ďalšia séria obľúbeného temného príbehu Gotham.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #premiéra #Christina Milian #dekolt #Fox

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...