Móda z Elite: Kocianová ohúrila sexepílom, bodovala aj Cibulková

Praha sa už tradične stala minulý týždeň miestom pre veľkolepé finále modelingovej súťaže Elite Model Look. A rovnako aj miestom pre prezentáciu domácich celebrít na poli spoločenskej módy. Ako ju zvládli?

05.09.2016 00:00
debata (1)
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v kreácii Versace. Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v kreácii Versace.

Prítomnosť dlhonohých štíhlych modeliek, ktoré zrodila práve známa modelingová súťaž, bola zárukou, že sa bude na čo pozerať. A potvrdilo sa to vo viacerých prípadoch. Azda najviac médiá zaujala Trenčanka Michaela Kocianová, ktorá priviedla svojho partnera Arrana. A v róbe Versace v tóne baby modrej vyzerala ohurujúco. Kocianová dôkladne dávkovala sexepíl svojím príťažlivým, no nie príliš hlbokým výstrihom. Rozparok odhaľoval jej dlhočizné nohy a dokonalú pedikúru. Tenký zlatistý obojok okolo krku bol efektným a štýlovým doplnkom.

Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová (vľavo)...
Novinárka Monika Koblížková, partnerka Leoša...
+20Slovenská modelka Michaela Hlaváčková v kreácii...

O modrej farbe by sa v tento večer dalo hovoriť ako o jednej z najvyhľadáva­nejších. Aj ďalšia Slovenka – modelka Michaela Hlaváčková sa predviedla fotografom v tónoch tyrkysovej farby. V šatách Ralph Lauren. Tehotná kráska nechala vyniknúť drobné bruško pod materiálom košeľových šiat po zem.

Česká herečka Jitka Schneiderová zase stavila na belasú róbu Salvatore Ferragamo. Masívny volán na sukni a celkové strihové riešenie šiat pôsobilo ležérne, no zároveň vkusne. Masívny čierny náhrdelník fungoval, možno by stálo za pokus popracovať s úpravou vlasov. Trochu k celkovému ladeniu stylingu nesedeli.

Herečka Jitka Schneiderová v šatách Salvatore... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Herečka Jitka Schneiderová. Herečka Jitka Schneiderová v šatách Salvatore Ferragamo.

Jeden z najsexi modelov večera predvádzala česká modelka Linda Vojtová, ktorú na slávnostné gala obliekla značka La Perla. Top so zdôraznenou košíčkovou časťou doplnila úzka sukňa s trblietavou výšivkou vertikálnych prúžkov na priehľadnom podklade. Rozhodne išlo o najoriginálnejší prístup k večernej garderóbe. A Vojtová ho zvládla na jednotku.

Novinárka Monika Koblížková, partnerka Leoša... Foto: Profimedia
Novinárka Monika Koblížková, partnerka Leoša Mareša. Novinárka Monika Koblížková, partnerka Leoša Mareša, prišla v zamatovej kreácii Fendi.

Príťažlivú kombináciu ležérnosti a luxusu predviedla na Pražskom hrade súčasná priateľka Leoša Mareša – novinárka Monika Koblížková. Čierny zamatový komplet, zamatový overal od Fendi, vyzeral skutočne sexi a pritom veľmi nenútene. Na čiernu stavila aj česká herečka a komička Iva Pazderková. Známa blondínka zo skečových šou a stand-up komediálnych výstupov sa zmenila na femme fatale v modeli od Denisy Novej. Pod priehľadnou sukňou s dlhou vlečkou predvádzala dokonalé nohy a pred objektívmi aj kamerami sa pohybovala s príťažlivou sebaistotou, ktorú akoby podčiarkovala karmínovú kabelka zo zamatu.

Katarína Cibulková, mama tenistky Dominiky... Foto: Tomas Martinek
Katarína Cibulková Katarína Cibulková, mama tenistky Dominiky Cibulkovej, vyzerala elegantne v čiernobielej kreácii.

Pôvabný look predviedla v Prahe aj Katarína Cibulková, mama známej tenistky Dominiky Cibulkovej. Elegantná tuba večerných šiat v čiernobielej kombinácii, ktorú doplnila listovkou Bottega Veneta a luxusnými lodičkami, z nej spravili skutočne pôvabnú reprezentantku slovenských farieb v susednom Česku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Elite Model Look #Michaela Kocianová #Katarína Cibulková #Iva Pazděrková #Jitka Schneiderová #Monika Koblížková

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...