Zamilovaná a krásna Bridget Jones na premiére! Slávna hrdinka je späť

Rola Bridget Jonesovej už skultovela a herečke Renee Zellwegerovej priniesla veľkú popularitu. Hollywoodska hviezda sa k nej znovu vrátila. Už tretíkrát.

06.09.2016 14:05
debata
Herečka Renee Zellweger a jej partner -... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Renee Zellweger a jej partner - hudobník Doyle Bramhall II Herečka Renee Zellweger a jej partner - hudobník Doyle Bramhall II na svetovej premiére filmu Dieťa Bridget Jonesovej.

V pondelok večer v Londýne mal slávnostnú premiéru už tretí film zo série o slávnej „starej dievke“, ktorá hľadá lásku svojho života. Tentoraz pod názvom Dieťa Bridget Jonesovej.

Hlavná hrdinka sa od prvého filmu síce zmenila, dozrela a zostarla, ale jej výzor pozitívne očaril divákov aj médiá. Renee Zellweger, ktorá oslávila už 47. narodeniny, totiž vyzerala pôvabne, veľmi prirodzene a spokojne. Dôvodom určite bol aj fakt, že ju na premiére sprevádzal milovaný partner – hudobník Doyle Bramhall II. Slávna blondínka si na akciu obliekla kreáciu z dielne Schiaparelli Couture a ochotne pózovala aj s fanúšikmi pred premiérovým kinom.

Herec Patrick Dempsey priviedol na premiéru...
Módna novinárka Laura Bailey.
+9Herec Patrick Dempsey.

Na premiére nechýbali ani kľúčoví muži života Bridget Jonesovej, starú generáciu zastúpil Colin Firth, ktorý stvárnil vo filmoch Marca Darcyho. Nováčikom je Patrick Dempsey, ktorého uhrančivý pohľad milovala nejedna diváčka seriálu Klinika Grace. Tentoraz lámal srdce slávnej filmovej bacuľke.

Herec Colin Firth a jeho manželka Livia prišli... Foto: Reuters, DYLAN MARTINEZ
Herec Colin Firth a jeho manželka Livia prišli na premiéru spoločne. Herec Colin Firth a jeho manželka Livia prišli na premiéru spoločne.

Herečka Renee Zellweger sa vraj v treťom filme rada vrátila ku starej úlohe, ale zároveň ocenila, že autori scenára jej život zmenili a preniesli doň nové prvky. Stala sa z nej producentka televíznych správ, ktorá je po rozchode (mimochodom s Marcom Darcym) opäť sama a snaží sa prežívať život obklopená starými dobrými priateľmi. Lenže, život nie je priamočiary a to sa ukáže aj vo filme Dieťa Bridget Jonesovej. Dobrou správou je, že kritici, ktorí film videli, sú zatiaľ vo všeobecnosti veľmi prajní a pozitívni. Takže sa je na čo tešiť…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #film #Renée Zellweger #Colin Firth #Dieťa Bridget Jonesovej

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...