Skončila so zákrokmi? Renee Zellweger opäť vyzerá krásne. A prirodzene!

Londýn, Paríž a Berlín - každý večer iná metropola. Predstavitelia filmu Dieťa Bridget Jonesovej v čele s herečkou Renee Zellwegerovou absolvujú poriadny maratón.

09.09.2016 00:00
Renee Zellweger Foto: ,
Herečka Renee Zellweger na parížskej prezentácii filmu Dieťa Brodget Jonesovej.
debata

Filmová novinka, ktorá je tretím filmom zo série o obľúbenej hrdinke, patrila medzi očakávané snímky tohto roka a tak jej predstavitelia nemohli fanúšikov sklamať. Keďže od uvedenia druhého dielu tiež prešlo pár rokov, museli sa pripomenúť starším divákom a zaujať generáciu novú.

Dnes 47-ročná Zellweger sa už síce nemusí trápiť večným priberaním a chudnutím, ale trampoty s mužmi zostali. Dokonca aj napriek tomu, že sa z nej stala žena, ktorá sa sústreďuje na kariéru. „Je to trochu iná poloha Bridget Jonesovej. Ale vo svojom srdci zostáva stále veľmi podobná,“ uviedla v rozhovore hollywoodska hviezda, ktorú v minulosti kritizovali pre početné zmeny vizáže a časté zákroky v rámci estetickej chirurgie. Na premiérach, ktoré doposiaľ absolvovala, však vyzerá herečka znovu prirodzene a veľmi pôvabne. Mnohí tvrdia, že jej prospieva vyrovnanosť a spokojnosť, ktorú prežíva v súkromí.

Herečka Renee Zellweger na parížskej... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Renee Zellweger Herečka Renee Zellweger na parížskej prezentácii filmu Dieťa Brodget Jonesovej.

Na filmovom plátne Zellwegerovú tentoraz doplnil opäť herec Colin Firth ako Marc Darcy. Nováčikom je Patrick Dempsey, ktorý si zahral televízneho bossa. Obaja muži bojujú o priazeň sympatickej blondínky. A tiež o titul otcovstva…

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #maratón #Renée Zellweger #Dieťa Bridget Jonesovej

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...