Sexi Scarlett v červenom! Hviezdna kráska ohúrila v Toronte, pozrite

Za posledné mesiace sa ukazovala na verejnosti sporadicky, ale v Toronte opäť zažiarila. Herečka Scarlett Johansson v červených šatách vyzerala sexi a očarujúco.

12.09.2016 12:04
debata
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Haney. Foto: Reuters, MARK BLINCH
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Haney. Herečka Scarlett Johansson v kreácii Haney.

Predstaviteľka Čiernej vdovy zo série Avengers priniesla do kanadského mesta, kde sa koná významný filmový festival, novinku Sing. Tá je nabitá hviezdnym osadenstvom a Johansson enbola jediná, kto film osobne podporil. Na svoje si prišli najmä fanúšikovia. Hviezdy sa totiž s nimi ochotne fotografovali a rozdávali podpisy.

Herečka Scarlett Johansson prichádza na...
Herečka Jennifer Hudson v kreácii Lanvin.
+6Speváčka Tori Kelly na premiére filmu Sing v...

Popri kráske s trendovým krátkym účesom nechýbala na premiére ani štyridsiatnička Reese Witherspoon, herec Matthew McConaughey, ktorého sprevádzala manželka Camila Alves, či herečka a speváčka Jennifer Hudson. Tá prekvapila tým, že stavila na veľmi podobný odtieň intenzívnej červenej farby na šatách z dielne Lanvin. V porovnaní s Johanssonovou, ktorá tiež prišla ako dáma v červenom, však pôsobila viac spoločensky a konzervatívnejšie.

Herec Matthew McConaughey s manželkou Camilou... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Matthew McConaughey s manželkou Camilou Alves Herec Matthew McConaughey s manželkou Camilou Alvesovou na premiére filmu Sing v Toronte.

Na filmovom festivale v Toronte bolo už uvedených niekoľko nových a očakávaných filmových projektov, medzi ne patrí napríklad novinka od Toma Forda – film Nocturnal Animals, ktorého hlavnými hviezdami sú Amy Adams a Jake Gyllenhaal. Snímka získala cez víkend Veľkú cenu poroty na festivale v Benátkach a kritici na ňu zatiaľ spievajú samé ódy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Toronto #Jennifer Hudson #Reese Witherspoon #Scarlett Johansson #pôvab

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...