Hudson to má rada odhalené. V Toronte ukázala, čo skrýva pod šatami

Herečka Kate Hudson nikdy nepatrila k dámam, ktoré by sa na červenom koberci zbytočne zahaľovali. Na festivale v Toronte len potvrdila povesť zvodnej divy.

16.09.2016 11:49
debata (1)
Herečka Kate Hudson prišla na premietanie filmu... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Herečka Kate Hudson v Kanade predstavila novinku Deepwater Horizon. Herečka Kate Hudson prišla na premietanie filmu Deepwater Horizon v Toronte v kreácii Alexander McQueen.

Tridsaťsedemročná blondínka prišla do Kanady predstaviť svoj nový film Deepwater Horizon a pri tej príležitosti sa predviedla na červenom koberci v kreácii Alexander McQueen. Večerná kreácia z jemnej čipky, zdobená výšivkami toho odhaľovala viac ako dosť.

Pod tenučkou látkou bolo jasne vidieť nohavičky aj luxusnú zvodnú podprsenku. Dvojnásobná mama však pred objektívmi pózovala s takou sebaistotou, že bolo celkom jasné, ako sa jej páči byť pred kamerami a fotoaparátmi „nahá“.

Herečka Kate Hudson prišla na premietanie filmu... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Herečka Kate Hudson prišla na premietanie filmu Deepwater Horizon v Toronte v kreácii Alexander McQueen. Herečka Kate Hudson prišla na premietanie filmu Deepwater Horizon v Toronte v kreácii Alexander McQueen.

Herečka, ktorá je dcérou hollywoodskej hviezdy Goldie Hawnovej a nevlastnou dcérou Kurta Russella, si v spomenutom filme zahrala práve po boku svojho otčima. Film Deepwater Horizon dal tiež priestor hercovi Markovi Wahlbergovi. Ten momentálne dokončuje aj ďalší očakavaný projekt – film Patriot's Day, ktorý má byť zachytením udalostí z dňa bombových útokov na maratóne v Bostone.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Toronto #Kate Hudson #priehľadné šaty

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....