Toto nevyšlo! Elegantná hviezda Farmiga v Toronte pohorela

Aj majster tesár sa občas utne. Hoci herečka Vera Farmiga zväčša očarí na červenom koberci eleganciou a vkusnou voľbou, na festivale v Toronte vyvolávala skôr otázky.

19.09.2016 00:00
debata
Herečka Vera Farmiga na filmovom festivale v... Foto: Reuters, FRED THORNHILL
Herečka Vera Farmiga na filmovom festivale v Toronte. Herečka Vera Farmiga na filmovom festivale v Toronte.

Štyridsaťtriročná hrdinka seriálu Bates Motel prišla do Kanady uviesť novinku Burn Your Maps a pri tej príležitosti sa rozhodla pre spoločenský model šiat z dielne dizajnéra Elieho Saaba. Rozhodnutie to však nebolo najlepšie.

Hoci pri čiernej sa zvykne hovoriť, že pomáha figúru zoštíhliť, strih modelu, kaskáda volánov a priehľadný oblúk pliec robili všetko „proti tomu“. Výsledok pri dáme s príťažlivou ženskou figúrou bol potom taký, že vyzerala o desať kíl ťažšia.

Farmiga však nestrácala úsmev z pier a pre médiá sa vyznala, že ju práca na novom projekte veľmi tešila. Partnerom na obrazovke je jej aj mladý talent Jacob Tremblay – chlapec, ktorého si možno aj slovenskí diváci pamätajú z drámy Izba. Jej hlavná predstaviteľka Brie Larson získala tento rok za výkon v nej Oscara. Ktohovie, či Tremblay „neprinesie šťastie“ aj ďalšej známej hollywoodskej dáme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Toronto #faux pas #Vera Farmiga

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...