Móda z Emmy: Očarila zvodná mamička, zlatá Danes aj sexy Ratajkowski

Hviezdny večer sa nezaobíde bez luxusnej módy. A nebolo to inak ani počas vyhlásenia ciena 68. ročníka Emmy v Los Angeles.

19.09.2016 07:04
debata
Herečka Claire Danes žiarila v kreácii... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Herečka Claire Danes žiarila v kreácii Schiaparelli Couture. Herečka Claire Danes žiarila v kreácii Schiaparelli Couture.

Na červenom koberci sa zišla televízna elita a herečky, ktoré diváci pravidelne vyhľadávajú v obľúbených dramatických či komediálnych seriáloch, sa snažili predviesť v čo najdokonalejšej forme. Promenáda dám bola však kontrastom minimalizmu a opulencie.

Tehotná herečka Kerry Washington v šatách od...
Ocenená herečka Sarah Paulson v kreácii Prada.
+27Speváčka a herečka Tori Kelly.

Na stranu nablýskaného a zdobeného luxusu sa priklonila napríklad herečka Claire Danes, ktorej zlatý model z dielne Schiaparelli Couture nebolo možné prehliadnuť. Blondínka v ňom vyzerala ako elegantná a zvodná bohyňa. Na sošku to však nevydalo, hoci sama takmer ako jedna pôsobila.

Naopak, víťazstvo sa ušlo ďalšej „nablýskanej“ hviezde – herečke Sarah Paulsonovej, ktorej zelená róba so vzorom zapracovaným vo flitrovom dezéne, pochádzala z dielne Prada. Jedovatá zelená pôsobila uhrančivo, rovnako ako našívané flitre či plastové rezančeky a Paulson všetko zaklincovala zvodným dekoltom takmer po pupok.

Ocenená herečka Sarah Paulson v kreácii Prada. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Ocenená herečka Sarah Paulson v kreácii Prada. Ocenená herečka Sarah Paulson v kreácii Prada.

Dramatický pôvab na televíznom gala predviedla aj modelka a herečka Emily Ratajkowski, ktorú si ako garde vzal dizajnér Zac Posen. Ako inak, aj ju obliekol. Tmavomodrá róba so sukňou a ĺa morská panna a aranžovaným architekturálnym živôtikom dodávala inokedy vyzývavej brunetke elegantný punc.

Hravosť a sexepíl zase dýchal z modelu od Brandona Maxwella, ktorý si vzala na seba budúca mamička – tehotná hviezda Kerry Washington. Čierna farba fungovala a veľké kučeravé „háro“ bolo akýmsi veselým doplnkom tohto atypicky mamičkovského lo­oku.

Tehotná herečka Kerry Washington v šatách od... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Tehotná herečka Kerry Washington v šatách od Brandona Maxwella. Tehotná herečka Kerry Washington v šatách od Brandona Maxwella.

Zvodnosť v koncentrovanej dávke – to zvyčajne býva podoba britskej herečky Emilie Clarkeovej z Hry o tróny. Pudrová kreácia s lesklým povrchom, ktorú zhotovili v Atelier Versace, zdôraznila príťažlivý dekolt a úzky driek nositeľky. Clarke rozdávala úsmevy a svoj sexi vzhľad doplnila nežným líčením a ležérnou cestičkou vo vlasoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #móda #Kerry Washington #Claire Danes #Emmy #Emilia Clarke #Emily Ratajkowski #kreácia #Emmy 2016

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...