Sú na mieste? Prsia krásnej herečky sa dočkali špeciálnej opatery

Slávnostnej premiére filmu Dievča vo vlaku, ktorý nakrútili podľa knižného bestselleru, patril utorňajší večer v Londýne. Hlavné hviezdy zaujali okamžite.

21.09.2016 12:31
debata
Herečke Haley Bennettovej musel štylista... Foto: Reuters, DYLAN MARTINEZ
Haley Bennett Herečke Haley Bennettovej musel štylista pomáhať pri úprave natrieskaného dekoltu v šatách Valentino Couture.

Do metropoly Veľkej Británie pricestovala hlavná hrdinka v podaní Emily Bluntovej a tiež jej kolegyňa Haley Bennett, ktorá stvárnila zmiznutú obeť napínavého trilleru. Pred objektívmi fotografov z celého sveta boli neprehliadnuteľné o­be.

Herečka Emily Blunt kráča na londýnsku filmovú...
Edith Bowman na premiére filmu Dievča vo vlaku.
+9Herečka Emily Blunt vyzerala očarujúco na...

Bluntovej pôvab, ktorý ešte umocnilo nedávne tehotenstvo, bol uhrančivý aj vďaka kreácii z dielne Alexander McQueen. Bohato vyšívané šaty s výrazným vzorom vyzerali ako umelecké dielo a hollywoodska kráska v nich priam rozkvitla.

Prívržencov ženskosti a kyprých tvarov zase potešila blondínka Benett. Herečka, ktorú môžu slovenskí diváci vidieť aj v remaku westernu Sedem statočných, sa objavila na filmovej premiére v šatách Valentino Couture. Korzetový živôtik dal zabrať jej ženským tvarom. V jednom momente ju musel „zachraňovať“ aj šikovný štylista, keď jej upravoval model šiat a doslova „naprával“ poprsie. Haley však aj túto situáciu zvládla s gráciou.

Herečka Emily Blunt v kreácii Alexander McQueen... Foto: Reuters, DYLAN MARTINEZ
Emily Blunt v kreácii Alexander McQueen Herečka Emily Blunt v kreácii Alexander McQueen na filmovej premiére Dievča vo vlaku.

Film príde do slovenských kín začiatkom októbra a vznikol podľa úspešnej knižnej predlohy britskej autorky Pauly Hawkinsovej. Ani ona na premiére nechýbala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Londýn #premiéra #róba #Valentino #dotyk #štylista #Emily Blunt #pôvab #Alexander McQueen #úprava #sexy #Dievča vo vlaku #Haley Bennett

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....