Koho bozkáva Banášová? Müllera! Popriať mu prišla aj Ďurianová

Slovenský spevák Richard Müller v stredu pokrstil album 55. Krstnou mamou novinky sa stala moderátorka Adela Banášová, ktorá nahrávku uviedla do života niekoľkými bozkami.

29.09.2016 14:29
Moderátorka Adela Banášová pokrstila cédečko 55... Foto:
Moderátorka Adela Banášová pokrstila cédečko 55 bozkom.
debata

„Byť krstnou matkou albumu Richarda Müllera je pre mňa obrovská česť a veľmi ma to potešilo. Richardovu hudbu počúvam veľmi dlho. Je to autentický, pravdivý a úprimný človek, a to všetko pre mňa vyskladáva mozaiku, ktorá pre mňa vytvára dokonalú hudbu,“ uviedla v rozhovore 35-ročná rodáčka z Bratislavy.

Podujatie, ktoré sa konalo v bratislavskej reštaurácii SaSaZu, moderoval Matej „Sajfa“ Cifra. Medzi hosťami sa objavili aj Kristína Farkašová, Robo Opatovský, Eva Urbaníková, Viktor Vincze či Peter Kažimír alebo bývalá moderátorka Marianna Ďurianová.

Moderátorka Adela Banášová sa stala krstnou...
Zľava: Zuzana Vačková, Evita Urbaníková a...
+9Moderátorka Adela Banášová pokrstila cédečko 55...

Album 55 ponúka 15 skladieb. Na textoch so spevákom spolupracoval Peter Uličný, o hudbu a produkciu sa postaral Ondřej Gregor Brzobohatý. „Oslovil ma Richard, ktorý mal asi 15 krásnych textov od Petra Uličného. Všetky som si prečítal a uvedomil som si, že sú naozaj prekrásne, úchvatné. Richard povedal, aby som si vybral a zhudobnil text, ktorý chcem. Ja som zložil hudbu ku všetkým textom a poslal som Richardovi demá. Povedal, že sú fantastické a chcel, aby som album aj produkoval. Z našej spolupráce mám veľkú radosť a veľmi ma teší, že sa nám to podarilo a že Riško má z albumu radosť,“ povedal 33-ročný syn zosnulého Radoslava Brzobohatého a Hany Gregorovej.

Moderátorka Marianna Ďurianová a spevák Richard... Foto: Pavel Karell
Moderátorka Marianna Ďurianová a spevák Richard Müller. Moderátorka Marianna Ďurianová a spevák Richard Müller.

Spolupráca s českým muzikantom sa páčila aj samotnému 55-ročnému Müllerovi, ktorý 1. októbra odštartuje jesennú časť To najlepšie tour 2016. „Ondřej je úžasný človek plný energie, mladosti a krásy. Som strašne rád, že tento chlapík so mnou nahral nový album. Túto nahrávku mám veľmi rád, nechcem povedať, že viac ako ostatné, ale mám ju naozaj veľmi rád. Cením si, že album pokrstila Adela Banášová, ktorá je pre mňa číslo jedna na slovenskej šoubiznisovej scéne,“ vyjadril sa spevák, ktorý si zo svojho najnovšieho počinu najviac obľúbil skladbu Čierny čaj.

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #krst #album #Adela Banášová #Richard Müller #celebrity #Marianna Ďurianová

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...