Sagan s krásnou manželkou na žúre. Zatienila aj známe dámy

Cyklista Peter Sagan síce nemáva veľa času na spoločenské akcie, ale pred pár dňami sa na jednej ukázal. Spoločnosť mu robila krásna manželka Katarína.

29.09.2016 16:45
debata (5)
Cyklista Peter Sagan a jeho pôvabná manželka... Foto: Media Central
Cyklista Peter Sagan a jeho pôvabná manželka Katarína. Cyklista Peter Sagan a jeho pôvabná manželka Katarína.

Úspešný športovec dorazil ako jeden z gratulantov na narodeninovú párty hotela Grand Hotel River Park a prekvapil aj svojimi darmi. Okrem fľaše šampanského to bol tiež dres z Majstrovstiev sveta, ktorý bude následne vydražený na dobročinné účely.

Cyklista Peter Sagan a jeho pôvabná manželka...
Moderátorka Soňa Müllerová.
+3Medzi hosťami prvých narodenín luxusného hotela...

Sympatický Sagan celý večer rozdával úsmevy a vtipné poznámky, na ktorých sa dobre zabávali aj ďalší hostia – medzi nimi napríklad herečka Táňa Pauhofová či moderátorka Adriana Kmotríková. Najvernejšieho poslucháča má však očividne v manželke Kataríne.

Jeho polovička síce možno nemá také celebritné meno ako spomenuté dámy, ale prehliadnutá nezostala. Dlhonohá Katarína sa predviedla v zelených tubových šatách, ktoré pozdvihli jej štíhlu figúru a zaujala svojím prirodzeným pôvabom.

zväčšiť Cyklista Peter Sagan bol jedným z gratulantov k... Foto: Media Central
Peter Sagan a Táňa Pauhofová Cyklista Peter Sagan bol jedným z gratulantov k prvému výročiu známeho hotela. Priniesol fľašu šampanského a gratuloval aj s herečkou Táňou Pauhofovou.

Akciu si užili aj ďalšie známe tváre, napríklad moderátor Bruno Ciberej, spisovateľka Evita Urbaníková, či moderátorka Soňa Müllerová. Zaujímavosťou určite je, že jej exmanžel – spevák Richard Müller o deň neskôr krstil svoj ďalší hudobný počin – album 55.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #narodeniny #párty #Táňa Pauhofová #Adriana Kmotríková #Katarína Saganová

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...