Móda z Miss: Lakatošová trafila do čierneho! Krajčírová sexi dračicou

Po sobotňajšovom finálovom galavečere Miss Universe Slovenskej republiky nasledovala už tradične after-párty. Hostia, ktorých nezachytili kamery v priamom prenose v hľadisku, sa mohli ukázať fotografom.

03.10.2016 09:05
debata (3)
Riaditeľka súťaže Miss Universe Slovenskej... Foto: In Agency
Silvia Lakatošová-Chovancová Riaditeľka súťaže Miss Universe Slovenskej republiky Silvia Lakatošová-Chovancová stavila na temný zamat.

Aj tento večer sa niesol predovšetkým v znamení krásynch žien, z ktorých veľkú časť tvorili bývalé účastníčky či víťazky súťaže. Konkurovať „novej krvi“ zvládli niektoré skutočne na výbornú.

Bývalá víťazka Miss Universe Slovenskej...
Bývalá misska Miroslava Luberdová.
+12Bývalá víťazka súťaže krásy z konkurenčnej Miss...

Pochvala patrí napríklad riaditeľke súťaže Silvii Lakatošovej-Chovancovej. Hoci jej osobný štýl je kolísavý a občas skĺzne k lacnej prvoplánovosti, tentoraz volila veľmi dobre. Čierna zamatová kreácia mala v sebe všetko – eleganciu, dojem luxusu aj sexepíl – nie prehnaný, ale nadávkovaný patrične v rozparku, véčkovom dekolte a tiež detailu odhalených ramien. Kožené sandále s výraznými remeňmi fungovali ako skvelý doplnok a vizáž celkový dojem len podčiarkla.

Čierna farba býva v prípade podobných udalostí dominujúcou a potvrdilo sa to aj pri pohľade na dámy ako Denisa Mendrejová, Miroslava Luberdová či Kristína Krajčírová a Natália Glosíková. Posledná menovaná, tanečnica z televíznej šou, zaujme takmer na každej akcii aj vďaka osobným pôvabom. Tentoraz ich podporil aj odvážny výstrih nohavicového overalu – siahal až po pupok.

Bývalá víťazka súťaže krásy z konkurenčnej Miss... Foto: In Agency
Kristína Krajčírová Bývalá víťazka súťaže krásy z konkurenčnej Miss - Kristína Krajčírová.

Práve spomenutá Krajčírová, víťazka konkurenčnej súťaže Miss Slovensko a dnes úspešná modelka, však ukázala víziu modernej mladej ženy, ktorá sa nebojí zvádzať a zároveň trošku hrať. Kožená minisukňa, vysoké semišové čižmy nad kolená a k nim priesvitný top s hladkou podprsenkou by obstáli v newyorskom nočnom klube, ale aj na parížskej dekadentnej párty v rámci týždňa módy. Škoda len kabelky – tá vyzerala ako od susedky.

Bývalá víťazka súťaže Miss Universe Denisa Mendrejová bola jednou z dám, ktoré podporili domácu módu a spravila tak v kreácii od Fera Mikloška. „Cítila som sa v nej ako bohyňa,“ napísala na sociálnej sieti. Páni určite neobišli blondínku pohľadom. Odvážne riešenie dekoltu s prekríženými pruhmi látky, ktoré sa napájali na priehľadnú čipkovanú sukňu rozhodne patrili medzi efektné (a najzvodnejšie) modely večera.

Bývalá víťazka Miss Universe Slovenskej... Foto: In Agency
Anna Amenová Bývalá víťazka Miss Universe Slovenskej republiky Anna Amenová.

Ďalšia z niekdajších víťaziek, Anna Amenová, bola jednou z dám, ktoré sa v celkovej nálade večera akosi vymanili zo všeobecne nastaveného dress-code. Niežeby išlo o nejakú prevratnú voľbu. Módna kreácia tylového topu s dlhými rukávmi, ktorý bol pošitý flitrami a čipkovanými aplikáciami, s výraznou večernou sukňou s rozparkom, je tak trochu obohratou večernou alternatívou. Ale treba dodať, že výsledok neurazí. Práve naopak – určite mnoho žien odmenilo práve Amenovú obdivným ach. Princeznovská estetika, aj s orientálnym nádychom (ktorú preslávila libanonská dizajnérska skupina), skrátka vždy bude mať v móde svoje miesto.

Miss Universe Slovenskej republiky 2016 Zuzana...
Miss Universe Slovenskej republiky 2016 sa...
+9Zuzana Kollárová sa stala Miss Universe...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Natália Glosíková #párty #Kristína Krajčírová #Denisa Mendrejová #Silvia Lakatošová-Chovancová #Miss Universe Slovenskej republiky

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...