Voňavý večer aj v znamení sexi dám! Skoncová či Haydu zvádzali

Príležitostí vyraziť do spoločnosti býva v Bratislave mnoho. Bohatá na ne je najmä jeseň a stredajší večer si užili aj domáce celebrity.

06.10.2016 15:15
debata
Na krst nového parfumu sa prišla pozrieť aj... Foto: AVON
Dagmar Dianová (vľavo) a speváčka Lucia Lužinská. Na krst nového parfumu sa prišla pozrieť aj moderátorka Dagmar Dianová (vľavo) a speváčka Lucia Lužinská.

Do priestorov luxusnej reštaurácie v centre mesta sa nahrnuli známe tváre z televíznej obrazovky, ale aj zo sveta hudby či módy. Dôvod bol jasný – predstavenie nového parfumu známej kozmetickej značky, ktorá pôsobí celosvetovo a ktorá s úspechom boduje aj medzi slovenskými ženami.

Slávnostný večer si vzala „pod svoje krídla“ speváčka Mária Čírová, ktorá hostí hudobne naladila na mini-krst. A potom sa už s pomocou bublín a popraškov voňavého „života (Life)“ mohla odštartovať aj neoficiálna zábava.

Užívala si ju napríklad Zora Czoborová, ktorá dorazila na akciu z nemocnice a po zákroku. Nebránilo jej to však v úsmeve od ucha k uchu aj pózovaniu fotoaparátom. A tiež si podobne ako herečka Karin Haydu či moderátorka Didiana užila pózovanie v bubline, o ktoré sa postaral talentovaný Matěj Kodeš.

Kamarátky a bývalé kolegyne zo súťaže Miss... Foto: AVON
Barbora Franeková (vľavo) a Soňa Skoncová. Kamarátky a bývalé kolegyne zo súťaže Miss Slovensko - Barbora Franeková (vľavo) a Soňa Skoncová.

V zostave hostí nechýbala ani herečka Zuzana Vačková či speváčka Beáta Dubasová, moderátorky Hana Rapantová a Katarína Brychtová alebo bývalé missky Barbora Franeková a Soňa Skoncová. Mužskú časť zastúpil napríklad Peter Šarkan Novák či Bruno Ciberej, ktorý oficiálnou časťou večera aj sprevádzal.

A kto pútal pozornosť najviac? Nepochybne už spomenutá Karin Haydu, ktorá predviedla svoju ukážkovú formu v priehľadnej čiernej blúzke. A odvážny dekolt Soni Skoncovej v čiernom nohavicovom overale bol tiež zásahom do čierneho.

zväčšiť Zľava: Michal Borec z Nadácie Markíza, Zora... Foto: AVON
Michal Borec z Nadácie Markíza, Zora Czoborová, herečka Henrieta Mičkovicová a štylistka Zuzana Kanisová. Zľava: Michal Borec z Nadácie Markíza, Zora Czoborová, herečka Henrieta Mičkovicová a štylistka Zuzana Kanisová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #krst #vôňa #Mária Čírová #Karin Haydu #Zora Czoborová #celebrity

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...