Vrásky? Týmto dámam nechýbajú. Ale ani ukážková forma - no wau!

Vyzerať v Hollywoode večne mlado je takpovediac povinnosť nežného pohlavia. Na charitatívnom bále Carousel of Hope sa zišlo hneď niekoľko dám, ktoré "bojovali" ťažkými zbraňami.

11.10.2016 00:00
debata
Herečka Raquel Welch na akcii Carousel Of Hope... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Raquel Welch Herečka Raquel Welch na akcii Carousel Of Hope Ball v Beverly Hills.

Herečka Raquel Welch budí pozornosť vždy, keď si vyrazí do spoločnosti. Dôvodom je určite jej sexi imidž, ktorého sa nevzdáva ani vo veku 76 rokov. Na spomenutej akcii sa objavila vo výrazných červených šatách s odvážnym dekoltom a s ukážkovým líčením aj účesom. Hoci o Welchovej sa dobre vie, že už roky nosí na červené koberce parochne, jej „sexbombový“ vzhľad to v médiách nijako nenarúša.

Herečka Jane Seymour.
Herečka Raquel Welch na akcii Carousel Of Hope...
+3Herečka Sharon Stone zdraví fotografov.

Ešte o dva roky staršia ako Welch je americká herečka Jane Fonda, ktorej forma je pre mnohých skutočne záhadou a zázrakom zároveň. Slávna herečka sa na víkendovej akcii objavila v kreácii od Zuhaira Murada a hoci vrások má požehnane, mladistvého vyžarovania jej nadelila príroda tiež dostatok.

Medzi pozvanými dámami sa objavila aj herečka Jane Seymour či čoskoro šesťdesiatnička Sharon Stone. Bývalá hviezda erotického trilleru Základný inštinkt hrdo ukazuje vrásky a hoci už má pokročilý vek, čas od času sa nebojí odhaliť aj viac. Napríklad pred objektívom. Na charitatívnom gala však predviedla čiernu večernú kreáciu, ktorá jej krivky viac zahaľovala.

Herečka Sharon Stone zdraví fotografov. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Sharon Stone zdraví fotografov. Herečka Sharon Stone zdraví fotografov.

Benefičná akcia je určená na finančnú pomoc pre deti so zdravotným problémom cukrovky. V Beverly Hills, kde sa v nedeľu večer konala, nechýbali ani ďalšie známe tváre. Pozrite si ich v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #vek #Sharon Stone #charita #Raquel Welch #Jane Fonda

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...