Ona že má 50?! Úchvatná Berry zatienila aj komika s vlastnou hviezdou

Objaviť sa v spoločnosti po boku herečky Halle Berryovej má svoje výhody aj negatíva. O pozornosť síce nebudete mať núdzu, ale všetku strhne na seba práve táto americká hviezda.

12.10.2016 09:00
debata
Herečka Halle Berry predviedla na slávnostnom... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Kevin Hart a Halle Berry Herečka Halle Berry predviedla na slávnostnom ceremoniáli ukážkovú postavu. Komik Kevin Hart zostal v jej tieni.

Stalo sa to aj v pondelok popoludní, keď v Los Angeles odovzdávali vlastnú hviezdu na Chodníku slávy komikovi a hercovi Kevinovi Hartovi. Drobný Afroameričan si pozval na ceremoniál vlastnú rodinu, ale tiež priateľov z brandže. Práve medzi nimi sa objavila 50-ročná držiteľka Oscara.

Herec Kevin Hart si prevzal hviezdu na Chodníku... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Kevin Hart a Halle Berry Herec Kevin Hart si prevzal hviezdu na Chodníku slávy po boku herečky Halle Berryovej.

Berry si obliekla čierne minišaty s odhalenými ramenami, ktoré dopĺňal naznačený pláštik. Bezchybná postava a najmä štíhle nohy vynikli v remienkových lodičkách. Prekvapením bola tentoraz našuchorená hriva dlhých vlasov a už menším prekvapením fakt, že táto dáma naozaj nevyzerá na svoj vek.

Len málokto by tipoval, že Berry oslávila v auguste 50. narodeniny. Dvojnásobná mama akoby podpísala tajnú dohodu na večnú mladosť. Vyzerala lepšie než Hartova manželka, o osemnásť rokov mladšia Eniko Parrish.

Herec a komik Kevin Hart so svojou manželkou... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Kevin Hart so svojou manželkou Eniko Parrish Herec a komik Kevin Hart so svojou manželkou Eniko Parrishovou a deťmi - synom Hendrixom a dcérou Heaven.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Halle Berry #päťdesiat rokov #pôvab #Kevin Hart

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...