Tak to je šupa! 45-ročná oscarová kráska je v dokonalej forme

Byť v ukážkovej forme aj po štyridsiatke či päťdesiatke nie je v Hollywoode až taká výnimočná vec. Ale pri pohľade na niektoré dámy sa naozaj nedá ubrániť chválospevom.

13.10.2016 10:10
debata
Herečka Jennifer Connelly po návšteve talk-šou... Foto: Profimedia
Jennifer Connelly Herečka Jennifer Connelly po návšteve talk-šou Jimmy Kimmel Live v Los Angeles.

To je aj prípad herečky Jennifer Connellyovej, držiteľky Oscara za výkon vo filme Čistá duša. Hoci oslávila 45. narodeniny, jej pôvab akoby nestarol. A presvedčila o tom aj počas návštevy zábavnej talk-šou Jimmy Kimmel Live.

Dvojnásobná mama a manželka herca Paula Bettanyho vyrazila do televízneho štúdia v jednoduchých čiernych šatách ku kolenám. Puzdrový model dokonale vykreslil jej štíhlu figúru a udržiavané krivky a o zvyšok sa postaral šikovný kaderník a vizážista. Connelly vyzerala akoby mala o dvadsať rokov menej.

Herečka Jennifer Connelly a herec a režisér... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Jennifer Connelly a herec a režisér Ewan McGregor Herečka Jennifer Connelly a herec a režisér Ewan McGregor uviedli v Ríme film American Pastoral.

Herečka pritom v posledných týždňoch ohuruje priam pravidelne – vo svete totiž propaguje novinku American Pastoral, v ktorej si zahrala po boku kolegu Ewana McGregora. Ten snímku aj režíroval, čo Connelly zhodnotila pochvalnými slovami.

„Vždy si našiel čas vypočuť si otázky každého z nás a dal nám priestor vyjadriť samých seba, spolupracovať a skúmať postavu,“ uviedla pre Dailyrecord.com. „Zároveň si však upevňoval svoju vlastnú víziu a robil veľmi sebaisté rozhodnutia,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #film #spolupráca #pôvab #Jennifer Connelly #sexy

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...