Rozboril vyrazil za Gombitovou. Vzal aj novú lásku - lekárku Novotnú!

Zdá sa, že október sa nesie v znamení nových párov slovenského šoubiznisu. Hoci o moderátorovi Vilovi Rozborilovi a lekárke Alexandre Novotnej sa hovorí už nejaký ten mesiac, oficiálne sa ukázali spolu až v stredu.

13.10.2016 15:59
debata
Moderátor Vilo Rozboril s partnerkou Alexandrou... Foto: Profimedia
Vilo Rozboril a Alexandra Novotná Moderátor Vilo Rozboril s partnerkou Alexandrou Novotnou na koncerte pre príležitosti 60. narodenín Mariky Gombitovej.

Stalo sa tak na koncerte pri príležitosti narodenín Mariky Gombitovej v Bratislave. Hoci dvojica nebola jedinými celebritnými návštevníkmi akcie, práve okolo nej sa rozvíril mediálny záujem.

Jojkársky moderátor, ktorý v minulosti tvoril pár napríklad so Zuzanou Ťapákovou – ex-riaditeľkou televízie Markíza alebo Júliou Kováčovou, šéfredaktorkou denníky Nový čas, ochotne zapózoval médiám. Spoločne s Novotnou si prišli pozrieť vystúpenie legendárnej slovenskej speváčky a tiež jej hostí, ktorí prespievali niektoré z jej veľkých hitov.

Rozboril priniesol aj narodeninovú kyticu. Oslávenkyňa síce mala 60-ku už pred pár týždňami, ale tentoraz sa gratulovalo dodatočne. Rozboril ešte vo svojej relácii V siedmom nebi v decembri 2014 „priniesol“ Gombitovú späť k divákom na obrazovky.

zväčšiť Marika Gombitová a Vilo Rozboril v relácii V... Foto: TV JOJ
Marika Gombitová a Vilo Rozboril Marika Gombitová a Vilo Rozboril v relácii V siedmom nebi.

Od tohto momentu sa speváčka začala častejšie zúčastňovať na verejných podujatiach a napokon sa rozhodla aj pre koncertné vystúpenie či hosťovanie na turné s Miroslavom Žbirkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Vilo Rozboril #spolu #Alexandra Novotná #Marika Gombitová

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...