Tehotenstvo jej pristane. Natalie Portman žiarila v New Yorku

Keď obiehala spoločenské akcie a filmové ceremoniály počas prvého tehotenstva, vyzerala Natalie Portman skutočne očarujúco. A nič sa zjavne nezmenilo.

15.10.2016 08:00
debata
Herečka Natalie Portman predstavila film Jackie... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Natalie Portman predstavila film Jackie v New Yorku. Herečka Natalie Portman predstavila film Jackie v New Yorku. Na zábere v šatách Dior.

Tridsaťpäťročná herečka, ktorá momentálne predstavuje vo svete biografickú snímku Jackie, sa objavila na newyorskom filmovom festivale. So zaobleným bruško v šatách Dior zapózovala fotografom a len potvrdila svoju povesť očarujúcej krásky. Dokonalá pleť, jemné líčenie a decentný účes. K tomu luxusné šperky. Portman to skrátka zvláda na jednotku.

Zaujímavosťou je, že pri prvom tehotenstve sa jej podarilo oslniť natoľko svojím hereckým talentom, že získala sošku Oscara. O filme Jackie, kde americko-izraelská herečka stvárnila rolu Jackie Kennedyovej, sa šušká ako o horúcom oscarovom favoritovi tiež. Žeby sa história opakovala?

Herečka Natalie Portman predstavila film Jackie... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Natalie Portman predstavila film Jackie v New Yorku. Herečka Natalie Portman predstavila film Jackie v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #Jackie #Natalie Portman

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...