Útok materských kriviek! Francúzske krásky predviedli brušká v Londýne

Tak tomu sa povie zhoda náhod. Obe sú Francúzky, obe herečky a obe účinkujú v novom filme Xaviera Dolana. Na jeho premiére v Londýne obe predviedli zaoblené brušká.

16.10.2016 10:00
debata
Herečky Marion Cotillard (vpravo) a Lea Seydoux... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Marion Cotillard (vpravo) a Lea Seydoux Herečky Marion Cotillard (vpravo) a Lea Seydoux uviedli v Londýne snímku Its only the end of the world.

Herečky Lea Seydoux a jej krajanka a kolegyňa Marion Cotillard sú v šťastnom očakávaní a na slávnostnej premiére filmu It's only the end of the world sa objavili spoločne. Vznikla tak zaujímavá situácia pre objektívy – vedľa seba sa postavili dve budúce mamičky, obe dokonale upravené, odeté do luxusných modelov a spokojne sa usmievajúce.

Pre 41-ročnú držiteľku Oscara Cotillardovú ide už o druhé dieťa, pričom jeho otcom je Cotillardovej partner Guillaume Canet. Herečka sa na londýnskej premiére objavila v kreácii z módneho domu Dior a pôsobila veľmi spokojne.

zväčšiť Tehotné herečky Marion Cotillard (vpravo) a Lea... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Marion Cotillard (vpravo) a Lea Seydoux u Tehotné herečky Marion Cotillard (vpravo) a Lea Seydoux uviedli v Londýne snímku Its only the end of the world.

Jej mladšia kolegyňa je tehotná vôbec prvýkrát a už sa vyjadrila, že sa nevie dočkať, keď sa jej dieťatko narodí. „Mám trochu strach a rešpekt, ale zároveň sa nesmierne teším,“ uviedla Seydoux, ktorú do modrej večernej toalety obliekol módny dom Louis Vuitton.

Na premiére filmu nechýbal ani jeho režisér Xavier Dolan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #bruško #Marion Cotillard #Lea Seydoux

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...