Kostková ako dokonalá diva Stardance! Pozrite sa, ako jej to pristane

Česká herečka a moderátorka Tereza Kostková oslávila tento rok síce už štyridsiatku, ale jej pôvaby by jej mohli závidieť aj výrazne mladšie dámy.

17.10.2016 00:00
debata
Herečka a moderátorka Tereza Kostková počas... Foto: Profimedia
Tereza Kostková Herečka a moderátorka Tereza Kostková počas druhého finálového večera Stardance.

Očarujúca tmavovláska o tom presvedčila aj v sobotu večer, keď sa na obrazovkách Českej televízie vysielal ďalší diel tanečnej súťaže Stardance – tá sa na obrazovky vrátila už ôsmou sériou.

Kostková, ktorá šou sprevádza s kolegom Marekom Ebenom, sa objavila pred kamerami v červenej večernej toalete s rozparkom. Horný diel s dlhými rukávmi zdobil reliéf trblietavého kvetinového vzoru, model doplnili štylisti výraznými náušnicami a decentným účesom z upravených a uhladených vlasov.

Kostková, ktorá dokáže pred kamerou skutočne meniť svoju podobu a raz vyzerá ako rozmarná študentka a potom ako hollywoodska diva, tentoraz skutočne trafila do čierneho.

Kostková môžu čoskoro vidieť aj slovenskí diváci a to nielen na ČT1, ale aj v kine. Zahrala si totiž jednu z úloh v českej komédii Bezva ženská na krku, ktorú režíroval Tomáš Hoffman. Hlavnú ženskú rolu v nej stvárnila Petra Hřebíčková a hrdinu si vzal pod palec Ondřej Vetchý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #StarDance #pôvab #elegancia #Tereza Kostková

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....