Puškárová má ďalšieho OTA: Sošku by si zaslúžila aj za sexi dekolt

Galavečer OTO bol pre moderátorku Zlaticu Puškárovú príjemným spestrením materskej dovolenky. Necelý mesiac po pôrode syna Lea sa dostavila vo výbornej forme. A domov brala jednu z cien.

14.03.2010 11:03
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda Foto:
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda odchádzali skoro, doma ich čakal syn Leo.
debata

Diváci prisúdili známej plavovláske opäť sošku v kategórii moderátorka publicistických programov. „Je to pre mňa naozaj príjemné zistenie, že ľudia mi dali svoje hlasy napriek tomu, že nie som na obraze. Vnímajú moju prácu za tie roky, neberú ju len čiastkovo, a to mi dáva zmysel,“ uviedla čerstvá mamička, ktorú sprevádzal partner Patrik Švajda.

Puškárová sa pred televíznymi kamerami predviedla v bielych šatách empírového strihu, ktoré pod voľnú látku ukryli jej bruško a zvýraznili poprsie. Materstvo sa na jej ženských prednostiach podpísalo a ak by sa udeľoval OTO o najsexi dekolt, možno by aj ďalšia soška skončila v jej rukách.

Moderátorka Zlatica Puškárová s piatou soškou OTO. Foto: SITA
Zlatica Puškárová Moderátorka Zlatica Puškárová s piatou soškou OTO.

Partnerská dvojica Puškárová-Švajda sa na párty po vyhlásení nezdržala dlho. Utekali za synom Leom, ktorý ich doma čakal v spoločnosti starej mamy. Napriek tomu, že tentoraz zostali bez povestného „otovského“ žúru, moderátorka odchádzala domov s úsmevom. „Rok 2010 je pre mňa naozaj zásadný, je to najkrajšie obdobe v mojom živote,“ zhrnula radosť, ktorú prežíva v pracovnom aj súkromnom živote.

Herec Ján Kroner zvíťazil v kategórii...
Čerstvá mamička Zlatica Puškárová získala sošku...
+46Speváčka Jana Kirschner obhájila víťazstvo v...
debata chyba

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...