Hviezdy Anglického pacienta po 20 rokoch! Pozrite sa, ako žiarili v Ríme

Je to presne dvadsať rokov, čo sa v kinách objavila oscarová romantická dráma Anglický pacient. Nanovo ju premietli na filmovom festivale v Ríme. Aj s hlavnými predstaviteľmi.

24.10.2016 11:23
debata
zväčšiť Herečka Juliette Binoche (vľavo) a jej kolegyňa... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Juliette Binoche (vľavo) a jej kolegyňa Kristin Scott Thomas Herečka Juliette Binoche (vľavo) a jej kolegyňa Kristin Scott Thomas prišli na červený koberec s hercom Ralphom Fiennesom. Spoločne uviedli film Anglický pacient.

Herec Ralph Fiennes v spoločnosti svojich kolegýň Juliette Binocheovej a Kristin Scott Thomasovej vkráčal na červený koberec a s úsmevom zapózoval fotografom. Najmä prítomnosť oboch dám však pútala pozornosť. Hoci obe už prekročili päťdesiatku, pohľad na ne hovorí skôr akoby s pribúdajúcim vekom krásneli a zreli.

Binoche, ktorá sa na festivale objavila v belasom nohavicovom kostýme, oslávila tento rok už 52. narodeniny. Jej pôvab je však neuveriteľne mladistvý a šarmom pokorí aj omnoho mladšie kolegyne. Britská rodáčka Kristin Scott Thomas má ešte o štyri roky viac, ale aj v jej prípade sa dá hovoriť o tom, že s vekom uzavrela výhodnú zmluvu. Hoci nikdy vraj nepodstúpila žiaden zákrok či zmenu výzoru, stále vyzerá veľmi pôvabne a žensky. Veď posúďte sami.

Herečka Kristin Scott Thomas na premietaní... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Kristin Scott Thomas Herečka Kristin Scott Thomas na premietaní filmu Anglický pacient v Ríme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Rím #Juliette Binoche #Ralph Fiennes #Kristin Scott Thomas #Anglický pacient

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...