Nestarnúca Mirren žiarila, po jej boku aj talenty s veľkými výstrihmi

Ženská elita Hollywoodu sa stretla už v utorok večer v Los Angeles na galavečere magazínu ELLE. Nechýbali mladé talenty, ale ani ostrieľané filmové veteránky.

27.10.2016 12:45
debata
Herečka a laureátka ceny magazínu Elle -... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka a laureátka ceny magazínu Elle - britská herečka Helen Mirren. Herečka a laureátka ceny magazínu Elle - britská herečka Helen Mirren.

Skupinu tých druhých azda najlepšie zastúpila laureátka ocenenia večera – britská herečka Helen Mirren, ktorá opäť potvrdila, že patrí medzi najšarmantnejšie dámy a vek na tom nič nezmení. Sedemdesiatročná Britka v čiernych šatách, ktoré decentne podčiarkovali jej krivky, rozdávala úsmevy a mladistvý šmrnc, ktorý je jej vlastný. Už pred pár dňami sa vyjadrila, že si myslí, že postavenie žien vo filme sa stále zlepšuje.

Herečka Kristen Stewart.
Bývalé členky formácie Destiny´s Child - Kelly...
+11Herečka January Jones.

Na červenom koberci sa v tento večer objavila aj herečka Kristen Stewart, ktorá sa po dlhšom čase oficiálne vyznala z lásky k ženám. Priateľka St. Vincent ju síce na akciu nesprevádzala, ale blondínka z najnovšieho filmu Woodyho Allena vyzerala aj tak spokojne.

Medzi hosťami nechýbala napríklad herečky Amy Adams, ktorej pripisujú veľké oscarové šance so snímkou Nocturnal Animals, alebo herečka Michelle Monaghan. Pozornosť pútala napríklad Anna Kendrick, ktorej výstrih odhaľoval viac než je u nej zvykom a odvážnejší dekolt predviedla aj Dakota Fanning v kreácii Miu Miu.

Herečka Anna Kendrick na galavečere ELLE Women... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Anna Kendrick Herečka Anna Kendrick na galavečere ELLE Women v Los Angeles.

Ďalšie známe dámy si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Helen Mirren #Kristen Stewart #Anna Kendrick #Elle

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...