Sexi Mičkovicová, Partlová na nepoznanie - herečky žiarili na móle

Aj Slovensko má konečne miesto, kde sa dajú zohnať kúsky od talentovaných domácich návrhárov. To, že mladým autorom robili reklamu predovšetkým známe tváre, nikoho neprekvapí.

24.03.2010 17:00
debata
Herečka Henrieta Mičkovicová vyzerala na móle... Foto: Milan Krupčík
Henrieta Mičkovicová - Rokenrola Fashion Show- Bratislava - sobota 20. marce 2010 Herečka Henrieta Mičkovicová vyzerala na móle neodolateľne.

Nedávna módna šou, ktorá sa konala pri príležitosti otvorenia špeciálneho obchodíku s výtvormi slovenských dizajnérov, prilákala množstvo domácich prominentiek. A nezostali len prizerať sa z prvého radu – niektoré si vyskúšali aj úlohy modeliek.

Azda ten najextravagantnejší imidž predviedla počas večera blondínka Mirka Patlová. Obliekol ju dizajnér Martin Hrča a v „perinkovej“ sukni bola skrátka neprehliadnuteľná. „Cítila som sa ako Alenka v krajine zázrakov,“ prezradila pre Pravda.sk. Model videla prvýkrát až na mieste. S tým, ako ho do konečnej podoby zladili s úpravou účesu a líčenim, bola herečka spokojná. „Cítila som sa ako v rozprávke.“

V šatách však dlho nevydržala. „Veľmi praktické to nebolo. Išla som medzi ľudí a musela som na nich trúbiť ako také autíčko. Haló, prosím vás, dovolíte,“ s úsmevom skonštatovala herečka narážajúc na masívnu a rozmernú sukňu. „Takpovediac som si ostatných držala od tela,“ dodala blondínka, ktorá neskôr model vymenila za pohodlné džínsy a tenisky.

Tehotná Petra Polnišová si nechala hlavu... Foto: Milan Krupčík
Petra Polnišová - Rokenrola Fashion Show- Bratislava - sobota 20. marce 2010 Tehotná Petra Polnišová si nechala hlavu ozdobiť nafukovacím bocianom. Jej červené šaty od Lenky Sršňovej však vyzerali veľmi pôvabne.

Doslova neprehliadnuteľná bola tehotná herečka Petra Polnišová. Do červených šiat ju zaodela dizajnérka Lenka Sršňová a elegantný model s mašľou doplnila recesistickým klobúčikom z nafukovacieho bociana. „Na móle som sa cítila smiešne, lebo tým skutočným modelkám som asi tak po pupok, ale zato štyrikrát väčšia,“ skonštatovala s úsmevom budúca mamička. Hoci štyri roky účinkovala v predstavení Modelky, na móle mala absolútnu premiéru. Zvládla ju na jednotku.

Herečka Mirka Partlová v rámci Rokenrola... Foto: Milan Krupčík
Mirka Partlová - Rokenrola Fashion Show- Bratislava - sobota 20. marce 2010 Herečka Mirka Partlová v rámci Rokenrola Fashion Show v Bratislave predviedla model od Martina Hrču.

Jej kolegyňa Henrieta Mičkovicová sa predviedla počas prezentácie modelov tria dizajnérov v zložení Hana Převrátilová, Boris Hanečka a Marcel Holubec. Neukázala však len extravagantný odev, ale aj dokonalú postavu. Drobná chrirugička zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade už prekročila štyridsiatku a je dvojnásobnou matkou, pri pohľade na jej tvary a pôvab však zbledne závisťou nejedna študentka. Mičkovicovú prišiel podporiť aj jej partner Alexander Bárta či kamarátka Zuzana Fialová.

Herecké kolegyne a kamarátky Bibiana Ondrejková... Foto: Milan Krupčík
Bibiana Ondrejková (vľavo) a Lucia Siposová - Rokenrola Fashion Show- Bratislava - sobota 20. marce 2010 Herecké kolegyne a kamarátky Bibiana Ondrejková (vľavo) a Lucia Siposová. Jedna predvádzala aj na móle, druhá ju prišla podporiť.

Výpočet celebrít na móle sa však nekončil ani pri šarmantnej útlej brunetke. Do modelov od Márie Štranekovej sa nechala obliecť herečka Bibiána Ondrejková s Luciou Rózsa Hurajovou. Spoločne s ďalšími hosťami a „hviezdnymi modelkami“ sa zhodli, že služby slovenských tvorcov budú využívať rady.

„Páčili sa mi aj návrhy iných autorov, nielen tie od Martina Hrču. Určite si prídem niečo vybrať. A som rada, ak som účasťou na prehliadke aspoň trošku spropagovala návrhárov. Myslím, že ich potenciál je obrovský,“ zhodnotila spomenutá Partlová. 

Vizážistka Klára Surdusová (na snímke s... Foto: Milan Krupčík
Klára Surdusová a Boris Hanečka - Rokenrola Fashion Show- Bratislava - sobota 20. marce 2010 Vizážistka Klára Surdusová (na snímke s dizajnérom Borisom Hanečkom) bude poskytovať svoje služby v novo otvorenom centre v hoteli Crowne Plaza.

Možnosť prezrieť si a zakúpiť tvorbu viacerých dizajnérov ponúkne práve spomenutý Gallery Shop v Bratislave. A keď pôjde o výber šiat, dámy nemusia chodiť ďaleko ani pri poradenstve či starostlivosti o vizáž. Hneď vedľa butiku bude totiž pre ne pripravené vizážistické štúdio Rokenrola Kláry Surdusovej a Daniely Strnadovej.

Herečka Andrea Karnasová  zavítala do...
Herečka Mirka Partlová, ktorá sa objavila aj v...
+17Trojica naľavo v zložení Hana Převrátilová,...
debata chyba

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...