Heidi Klum totálne sklamala! Jej halloweensky žúr zatienili megaprsia Coco

Tak tomu sa povie sklamanie! Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum je povestná tým, že na halloweenskych párty vždy oslní nejakým bizarným a prepracovaným kostýmom. Teraz celkom pohorela.

02.11.2016 00:00
debata
zväčšiť Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum prišla... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Heidi Klum Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum prišla na halloweensku párty aj so svojimi klonmi.

Štyridsaťtriročná mama štyroch detí sa rozhodla vyraziť na 17. ročník slávneho žúru v maskách bez masky. Sama za seba, odetá len v telovom body a vysokých semišových čižmách. Jedinou výnimkou bolo, že keď ste sa pozreli jej smerom, nevideli ste Heidi jednu, ale dohromady šesť. Nemecká rodáčka sa totiž rozhodla pre kostým „klonovanej Heidi“.

Pri tej príležitosti vraj Klum urobila kasting a osobne vybrala päticu dám, ktoré ju pripomínali výškou, postavou, ale aj farbou vlasov a črtami tváre. Maskéri ich ešte dodtaočne upravili a pomocou protetických kúskov tváre doladili dojem do dokonalosti. „Vidíte dvojmo, trojmo, štvormo,“ zavtipkovala si modelka na Instagrame, kde zverejnila momentku so svojimi „klonmi“.

Televízna osobnosť Coco Austin sa takto... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Coco Austin Televízna osobnosť Coco Austin sa takto objavila na výročnej halloweenskej párty modelky Heidi Klum.

Na jej tradičnom večierku však nechýbali mnohé známe osobnosti. A jednou z nich bola aj Coco Austin, televízna osobnosť a playmate, ktorá sa nikdy neostýchala predvádzať svoje bujné tvary poriadne okato. Taký bol aj kostým, ktorý si vzala na seba. Pruhované športové body, v ktorom doslova kypeli jej masívne prsia, určite pritiahlo pozornosť nejedného hosťa akcie.

Na tej sa tento rok zúčastnili napríklad tiež herečky Danielle Brooks, Gabrielle Union či Cynthia Erivo, pretekár Lewis Hamilton alebo modelka Chanel Iman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #párty #Halloween #sklamanie #Coco #klon

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...