Diva v červenom: Adela Banášová medzi manažérmi, takto žiarila!

Objavuje sa na obrazovkách viacerých televízií, moderuje v rozhlase a plný kalendár má aj v prípade slávnostných moderovačiek. Adela Banášová sprevádzala aj utorňajším večerom výročných cien ekonomického magazínu.

10.11.2016 00:14
debata
Moderátorka Adela Banášová v kreácii od... Foto: SITA, Marko Erd
Adela Banášová Moderátorka Adela Banášová v kreácii od Michaely Ľuptákovej.

Známa blondínka sa ocitla v spoločnosti manažérov či finančníkov, ale situáciu už tradične zvládala s prehľadom a sebaistotou. Podľa viacerých hostí akcie očarila aj svojím pôvabom.

Na slávnostný večer Trend TOP 2016 obliekala plavovlásku opäť dizajnérka Michaela Ľuptáková, s ktorou spolupracuje aj v prípade Chart Show. Banášovej jednoduchá večerná tuba na jedno rameno svedčala a pôvabný bol aj nenútený účes či líčenie.

Podľa zdrojov z moderátorkinho okolia momentálne Adela doslova žiari a dôvodom má byť jej nový partner a čerstvá zamilovanosť. Banášová sa už nejaký čas stretáva s redaktorom a moderátorom Viktorom Vinczem z televízie Markíza.

Moderátorka Adela Banášová na snímke s Martinom... Foto: SITA, Marko Erd
Adela Banášová na snímke s Martinom Jaššom Moderátorka Adela Banášová na snímke s Martinom Jaššom, ktorý preberal cenu v kategórii Manažér roka za svojho kolegu Šimona Šicka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Adela Banášová #pôvab #Michaela Ľuptáková

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...