Známe krásky si užili módnu charitu: Žiarila Skoncová či ex-missky

Známe tváre, najmä modelky a moderátorky, ale aj zástupcovia kultúrnej a športovej obce sa zišli počas víkendu v bratislavskej Redute na Fashion Sparkling Charity Night. Kto zažiaril?

14.11.2016 09:08
debata
Modelka a moderátorka Soňa Skoncová v kreácii... Foto: Fashion TV
Soňa Skoncová Modelka a moderátorka Soňa Skoncová v kreácii od Jany Pitšejovej.

Hostia nič nepodcenili a na podujatie, ktoré už niekoľko rokov spája módu a zábavu s charitatívnym zámerom, sa objavili dámy vo veľkolepých večerných róbach či páni v smokingoch a nablýskaných lakovkách.

Moderátorka Adriana Kmotríková.
Moderátorka Fashion TV Mária Zelinová.
+24Moderátorka Fashion TV Jasmína Alagič.

Keďže akcia sa koná pod záštitou módnej televízie, jej tváre (moderátorky) chýbať nemohli. Popri Lenke Vacvalovej či Dominike Ducovej žiarila predovšetkým Soňa Skoncová v kreácii pošitej kvetinovou výšivkou z dielne Jany Pištejovej. Nežná a romantická, pôvabná a tiež veľmi elegantná, tak vyzerala usmievavá brunetka, ktorá si večer musela užiť aj pracovne.

Ambasádor charitatívneho projektu Biela... Foto: Fashion TV
Matej Tóth Ambasádor charitatívneho projektu Biela pastelka je olympijský víťaz z Rio De Janeira Matej Tóth. Na akciu prišiel s manželkou.

Pozornosť upútala aj bývalá Miss Slovensko a súčasná riaditeľka súťaže krásy Karolína Chomisteková. Objavila sa totiž v priehľadnej večernej kreácii pošitej trblietavou výšivkou a čipkou. Róbu od Fera Mikloška doplnila aj čelenkou vo vlasoch, čím svoj vzhľad posunula do menej typickej podoby.

Medzi hosťami sa tento rok objavila aj moderátorka Adriana Kmotríková či napríklad Andrea Heringhová. Partnera jej nerobil politik, ale moderátor – Bruno Ciberej. V zozname známych mien, ktoré sa objavili medzi hosťami akcie, sa ocitla tiež modelka Alena Martanovičová či bývalá Miss Slovensko Barbora Franeková.

Bývalá playmate a modelka Andrea Heringhová v... Foto: Fashion TV
Andrea Heringhová a Bruno Ciberej Bývalá playmate a modelka Andrea Heringhová v spoločnosti moderátora Bruna Cibereja.

Charitatívne poslanie posvätil tento rok olympijský víťaz Matej Tóth, ktorý sa na akcii zúčastnil ako ambasádor projektu Biela pastelka. Jeho cieľom je získanie finančných prostriedkov na podporu aktivít, ktoré nevidiacim a slabozrakým ľuďom pomáhajú začleniť sa do normálneho života. Tóthovi pri preberaní šeku s výťažkom pompézneho večera v bratislavskej Redute tlieskali hostia postojačky.

„Toto podujatie má ambíciu nadchnúť, inšpirovať ľudí a pomôcť, lebo je to prirodzená súčasť našich životov,“ konštatovala riaditeľka módnej televízie a organizátorka Gabriela Drobová. S výsledkom bola vraj mimoriadne spokojná.

zväčšiť Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová s... Foto: Fashion TV
Gabriela Drobová s olympijským víťazom Matejom Tóthom Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová s olympijským víťazom Matejom Tóthom (v strede) vyzbierali slušnú sumu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #móda #Matej Tóth #Karolína Chomisteková #Soňa Skoncová #Fashion Sparkling Charity Night

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...