Celá trblietavá a dokonca s odvážnejším výstrihom! Konečne zmena

Slávna autorka J.K. Rowling konečne zabudla na obľúbenú čiernu a v Londýne na premiére filmu Fantastické zvery a ich výskyt sa ukázala v inom svetle.

17.11.2016 00:00
FILM-FANTASTICBEASTS/ Foto: ,
J.K. Rowling počas premiéry filmu Fantastické zvery a ich výskyt v Londýne.
debata

Minulý týždeň mal film Fantastické zvery a ich výskyt premiéru v New Yorku, teraz jeho tvorcovia zavítali do Londýna. Od fanúšikov sa im dostalo na „Leicester Square“ vrelého uvítania, na roztrhanie bol najmä Eddie Redmayne.

Eddie Redmayne a spisovateľka  J.K. Rowling... Foto: Reuters, NEIL HALL
FILM-FANTASTICBEASTS/ Eddie Redmayne a spisovateľka J.K. Rowling počas premiéry filmu Fantastické zvery a ich výskyt v Londýne.

Prekvapila autorka, J.K. Rowling, ktorá na rozdiel od New Yorku, nechala svoju preferovanú čiernu doma. A v Londýne celá žiarila. Doslova. Zvolila totiž trblietavú róbu, počas večera tak lietali smerom od slávnej päťdesiatničky odlesky zlatej a striebornej rovno na fotografov. Šaty lemovali jej štíhlu postavičku, Rowlingová si dokonca dopriala aj odvážnejší výstrih.

Eddie Redmayne v zajatí fanúšikov počas... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
APTOPIX Britain Fantastic Beasts And Where To Find Them Premiere Eddie Redmayne v zajatí fanúšikov počas premiéry filmu Fantastické zvery a ich výskyt v Londýne.
Medzi pozvanými samozrejme nechýbal ani jeden z hlavných predstaviteľov snímky, herec Eddie Redmayne. Okamžite po príchode zamieril k čakajúcim fanúšikom, ktorí si jeho prítomnosť vychutnali. Následne sa už venoval dvom dámam na červenom koberci. Okrem svojej krásnej manželky robil spoločnosť aj Rowlingovej, ktorá na akciu prišla bez manžela.
 J.K. Rowling počas premiéry filmu  Fantastické...
J.K. Rowling počas premiéry filmu  Fantastické...
+8Eddie Redmayne a jeho manželka  Hannah Bagshawe...

V Londýne sa na Fantastické zvery prišiel pozrieť aj slávny režisér a niekdajší manžel speváčky Madonny, Guy Ritcie. Po jeho boku sa usmievala manželka, 34-ročná modelka Jacqui Ainsley. Dvojica spoločne vychováva tri deti.

Režisér  Guy Ritchie a jeho manželka acqui... Foto: Reuters, NEIL HALL
FILM-FANTASTICBEASTS/ Režisér Guy Ritchie a jeho manželka acqui Ainsley počas premiéry filmu Fantastické zvery a ich výskyt v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Eddie Redmayne #Fantastické zvery a ich výskyt #J.K. Rowlingová

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...