Luxus v Dubaji krstili sexi dámy! Versace povolal veteránku aj ruskú krásku

Kráľovstvo luxusu v spojení legendárnej talianskej značky a arabských investícií - to je nový rezort Palazzo Versace, ktorý slávnostne otvorili pred pár dňami známe krásky.

18.11.2016 09:30
debata
Medzi sudičkami sa objavili známe krásky -... Foto: VERSACE
Helena Christensen, Natasha Poly a Alessandra Ambrosio. Medzi sudičkami sa objavili známe krásky - zľava: Helena Christensen, Natasha Poly a Alessandra Ambrosio.

Do Dubaja, kde bol veľkolepý komplex s 215 izbami vybudovaný, dorazila dizajnérka Donatella Versace, ktorá stojí za vizuálnou ideou a tiež podobou jednotlivých častí komplexu, navrhla dizajn všetkých izieb a tiež ich nábytku. Spoločnosť jej robili popri obchodných partneroch aj tri krásne sudičky.

Topmodelka Helena Christensen v kreácii Atelier...
Topmodelka Natasha Poly v kreácii Atelier Versace.
+9Topmodelka Alessandra Ambrosio v kreácii...

Topmodelka Helena Christensen v spoločnosti mladších kolegýň Natashe Polyovej a Alessandry Ambrosio spoločne prestrihli stužku pred vstupom do budovy, ktorá je svojho druhu druhá v poradí. Prvý takýto komplex vznikol v roku 2000 na austrálskom Gold Coast.

Všetky tri dámy potvrdili aj status talianskej značky Versace – luxus s dotykom pompéznosti a sexepílu. O ten sa postarali najmä miniatúrne dĺžky kreácií z dielne Atelier Versace, v ktorých sa všetky tri dámy predviedli. Zaujímavosťou tiež je, že zrelá štyridsiatnička Christensen sa vôbec nemusela ostýchať odhaliť sexi nohy po boku mladých kolegýň. Vyzerala byť v rovnako skvelej fyzickej forme.

zväčšiť Dizajnérka Donatella Versace (druhá sprava) s... Foto: Max Montingelli/VERSACE
Donatella Versace (druhá sprava) s Trevorom Signorinom a modelkami - zľava: Helena Christensen, Alessandra Ambrosio a Natasha Poly Dizajnérka Donatella Versace (druhá sprava) s Trevorom Signorinom a modelkami - zľava: Helena Christensen, Alessandra Ambrosio a Natasha Poly.

Súčasťou priestorov rezortu Palazzo Versace je aj „predajná“ výstava couture kolekcie Atelier Versace. Celý týždeň od otvorenia sa budú zástupcovia značky stretávať s bohatou klientelou, ktorá má záujem o kreácie v hodnote tisícok a desaťtisícok eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helena Christensen #Alessandra Ambrosio #Dubaj #Donatella Versace #Palazzo Versace

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...