Vrúcny bozk pre bývalého! Polonahá Lopez prekvapila, pozrite sa...

Hoci sa ich manželstvo skončilo rozvodom, latino-diva Jennifer Lopez nemá voči svojmu expartnerovi Marcovi Anthonymu žiadnu zášť. Ba naopak, vrúcne mu prejavuje svoju náklonnosť.

18.11.2016 12:20
AWARDS-Jennifer Lopez bozkáva exmanžela Marca... Foto: ,
Jennifer Lopez bozkáva exmanžela Marca Anthonyho, ktorému odovzdala cenu pre Umelca roka na vyhlásení cien Latin Grammy Awards v Las Vegas.
debata

Na slávnostnom vyhlásení cien Latin Grammy, ktoré sa konalo vo štvrtok večer v Las Vegas, sa 47-ročná diva objavila na pódiu, aby odovzdala jednu z hlavných cien večera svojmu bývalému. A práve pri tejto príležitosti ju médiá zvečnili, ako otcovi svojich dvojčiat venovala srdečný bozk.

Speváčka Jennifer Lopez sa predviedla v... Foto: Reuters, STEVE MARCUS
Jennifer Lopez Speváčka Jennifer Lopez sa predviedla v kreácii, ktorá viac odhaľovala ako zahaľovala.

„Marc je žijúca legenda, ktorá odhaľuje svoje srdce aj dušu počas celej hudobnej cesty. Je to čistý a magický umelec, ktorý nám dal klasické hity, tie zostanú s nami navždy,“ vyhlásila Lopez v príhovore. „Vždy bude v mojom živote mnoho znamenať. Mentor, spriaznená duša. A to mi dáva veľký pocit hrdosti, že cenu Umelca roka môžem venovať mojej láske, Marcovi Anthonymu,“ pokračovala speváčka a herečka.

Jennifer Lopez prišla v nohavicovom overale od... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jennifer Lopez Jennifer Lopez prišla v nohavicovom overale od Zuhaira Murada.

Hoci každý z exmanželov už má vlastného partnera, dvojica spolu veľmi dobre vychádza a dokonca sa spoločne s novými partnermi aj stretávajú.

Speváčka Jennifer Lopez, ktorá sa zúčastnila na slávnostnom gala, bola neprehliadnuteľná už klasicky aj kvôli svojmu vzhľadu. Obliekla sa totiž do nohavicového overalu z dielne Zuhair Murad Couture. ktorý odhaľoval nahé krivky rafinovane a intímne partie skrýval pod nánosmi výšiviek. Hviezda opäť ohúrila svojou fyzickou formou – vo veku 47 rokov vyzerá naozaj neskutočne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #Jennifer Lopez #expartner #Marc Anthony

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...