Krásky z kurtu na červenom koberci! Ivanovičová kontra Kerberová

Udeľovanie nemeckých cien Bambi 2016 prilákalo do Berlína množstvo osobností z umeleckého a športového sveta. A zaspieval im Robbie Williams aj Sting.

18.11.2016 15:10
debata (1)

Udeľovanie nemeckých mediálnych a televíznych cien Bambi každoročne postaví Berlín na hlavu. Na ich tohtoročné odovzdávanie dostalo do „Stage Theater“ pozvánku 800 prominentných hostí. A nešlo výlučne o nemecké celebrity, podujatie navštevujú aj hviezdy svetového mena. Tento rok na berlínske pódium prišiel Robbie Williams či Sting. Nemeckými osobnosťami, či už zo sveta umenia alebo športu, sa to tam priam hemžilo.

Nechýbali tváre ako Thomas Gottschalk, Barbara Becker, Ana Ivanovičová s manželom Bastianom Schweinsteigerom, tréner nemeckej reprezentácie Joachim Loew či herečka Uschi Glas.

Futbalista Bastian Schweinsteiger jeho... Foto: SITA/AP
Germany Bambi Media Awards Futbalista Bastian Schweinsteiger jeho manželka, tenistka Ana Ivanovičová počas udeľovania cien Bambi 2016.

Prvým oceneným večera bol nemecký futbalista Bastian Schweinsteiger, ktorý získal čestnú sošky Bambi. Zlatá soška sa trblietala v jeho rukách, zatiaľ, čo jeho manželka, Ana Ivanovičová, sa v zlate trblietala po jeho boku. Práve tmavovlasá tenistka patrila k najkrajším dámam večera.

Nemecká tenistka  Angelique Kerber získala... Foto: Reuters, FABRIZIO BENSCH
GERMAN-MEDIA/BAMBI Nemecká tenistka Angelique Kerber získala Bambi za úspechy v oblasti športu.

Cenu si z pódia odniesol aj spevák Robbie Williams v kategórii hudba. Pred berlínskym publikom predviedol vystúpenie, počas ktorého ho obkolesilo niekoľko sporo odetých tanečníc. A o zábavu hostí počas večera sa postaral aj Sting, ten si na pódiu vystačil bez sexi tanečníc.

Robbie Williams na pódiu počas udeĺovania cien... Foto: SITA/AP
Germany Bambi Media Awards Robbie Williams na pódiu počas udeĺovania cien 'Bambi.
Na pódiu zaujala aj blond nemecká tenistka Angelique Kerber, ktorá si prišla pre Bambi za športové úspechy. Akciu si nenechali ujsť modelky ako Franziska Knuppe či Eva Padberg, v čiernych šatách s odvážnym dekoltom na červenom koberci zaujala moderátorka Barbara Schöneberger.
Futbalista Bastian Schweinsteiger jeho...
Nemecká tenistka  Angelique Kerber získala...
+9 Robbie Williams na pódiu počas udeľovania...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger #Angelique Kerberová #Bambi 2016

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...