Monacké dvojičky roznežnili národ. Ich krásna mama očarila

Štátny sviatok - oslavy Národného dňa Monaka, ktorý pripadá na 19. novembra, absolvovali aj tí najmladší potomkovia kniežacej rodiny.

21.11.2016 00:00
Monacký knieža Albert s manželkou, princeznou... Foto: ,
Monacký knieža Albert s manželkou, princeznou Charlene a ich dvojčatami - princom Jacquesom a princeznou Gabriellou počas osláv národného dňa v Monaku.
debata

Počas tradičného príhovoru a predstavenia sa občanom, obyvateľom Monaka sa na balkóne jednej z kniežacích budov objavila hlava maličkého kráľovstva, knieža Albert so svojou manželkou, princeznou Charlene a tiež dvojčatami – princom Jacquesom a princeznou Gabriellou. Bol to dôvod na radosť pre ľudí z maličkého štátu, ale aj médiá, ktoré vždy tieto oslavy pozorne sledujú.

Princezná Charlene z Monaka bola počas osláv... Foto: SITA/AP, Valery Hache
Princezná Charlene z Monaka Princezná Charlene z Monaka bola počas osláv národného dňa veľmi elegantná.

Dôvodom je určite v neposlednom rade aj prítomnosť smotánky a samotné členky šľachtického stavu. Tento rok si žezlo „kráľovnej“ štýlu bez debaty vyslúžila práve elegantná Charlene. V tmavom kabáte zdravila tisícky ľudí na veľkom nádvorí, ktorí sa prišli pozrieť na svojho panovníka a jeho manželku. Štýlovým detailom bol klobúčik, ozdobený látkovými kvetinami, ktorý si bývalá reprezentantka v plávaní pridala k elegantnému outfitu.

Na podujatí, samozrejme, nechýbali ani ďalšie členky kniežacej rodiny, ktoré módni odborníci radia medzi najštýlovejšie ženy Európy. Napríklad princezná Carolina, staršia sestra kniežaťa Alberta, si už tradične obliekla kreáciu z dielne Chanel Haute Couture. Jej dcéra Charlotte Casiraghi zse zaujala v červenom kabátiku s volánikovým lemom, ktorý doplnila bielymi lodičkami a kabelkou z dielne Gucci.

Princezná Charlotte Casiraghi v kreácii Gucci. Foto: SITA/AP, Valery Hache
Princezná Charlotte Casiraghi v kreácii Gucci. Princezná Charlotte Casiraghi v kreácii Gucci.
debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #štátny sviatok #dvojičky #princezná Charlene #šľachta

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...