Krásna Cotillard v Paríži. Klebety o afére s Pittom ignorovala, tvrdí

Herečka Marion Cotillard je momentálne v šťastnom očakávaní druhého potomka, ale popri tom stíha aj propagovať svoj nový film. V nedeľu ho uviedla v Paríži.

22.11.2016 00:00
debata
Herečka Marion Cotillard na premiére filmu... Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Marion Cotillard Herečka Marion Cotillard na premiére filmu Allied v Paríži.

Novinku Allied, ktorú režíroval známy americký tvorca Robert Zemeckis, uviedla vo franúczskej metropole po boku hlavného mužského kolegu Brada Pitta. Dvojica ochotne pózovala fotografom a rozdávala úsmevy pre fanúšikov aj novinárov. Tehotná Marion si zvolila žiarivú červenú róbu s jedným rukávom a veľmi decentnú úpravu vlasov aj líčenia, vyzerala veľmi pôvabne.

Nakrúcanie filmu Allied, ktorý je romantickým trillerom odohrávajúcim sa v období druhej svetovej vojny, sprevádzali klebety o tom, že Pitt mal s francúzskou herečkou románik. Zintenzívnili sa po tom, čo v septembri Pittova manželka, herečka Angelina Jolie požiadala o rozvod.

Režisér Robert Zemeckis (vľavo) s herečkou...
Francúzsky herec Gilles Lellouche.
+3Herečka Marion Cotillard na premiére filmu...

Obaja herci podobné klebety dementovali a tehotná Cotillard sa pred pár dňami ku kauze vyjadrila v televíznej Today Show. „Nikdy neberiem nič osobne, ak sa ma to naozaj netýka,“ vyhlásila 41-ročná herečka. „Nemala som nič spoločné so situáciou a tými výmyslami, ktorých sa týkala. Preto som to nebrala osobne. Nevenovala som tomu energiu,“ komentovala držiteľka Oscara spomenutú aféru.

Cotillard je už niekoľko rokov partnerkou herca a režiséra Guillauma Caneta. S ním už vychováva syna a momentálne čakajú spolu druhé dieťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Brad Pitt #Marion Cotillard #aféra #Allied

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...