Kráľovná Španielska?! Nádherná Penelope ohúrila na premiére v Madride

Penelope Cruz patrí medzi najkrajšie európske herečky a celkom právom. Na štvrtkovej premiére ohúrila svojím zjavom aj dokonalou figúrou.

25.11.2016 14:00
debata
Herečka Penelope Cruz na premiére filmu... Foto: Profimedia
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz na premiére filmu Kráľovná Španielska žiarila v kreácii Atelier Versace.

Štyridsaťdvaročná držiteľka Oscara uvádzala v Madride svoj nový film s názvom La Reina de Espana (Kráľovná Španielska) a pri tej príležitosti nenechala nič na náhodu. Zaslúžila si minimálne titul kráľovnej večera.

Dvojnásobnú mamu na slávnostný večer obliekla značka Atelier Versace. Trblietavá strieborná róba na jedno rameno nechala vyniknúť Cruzovej príťažlivú figúru a dokonalý bol aj zvyšok stylingu – účes či líčenie.

Brunetka, ktorá si v poslednom období dala pauzu od Hollywoodu a sústredila sa na ponuky domácich filmárov zo Španielska, sa už čoskoro objaví v snímke Escobar o slávnom mafiánovi. Zahrá si v nej spoločne s manželom – hercom Javierom Bardemom. Budúci rok sa začnú práce aj na novej adaptácii slávnej detektívky Vražda v Orient Expresse od Agathy Christie.

Cruz je len jednou zo slávnych hviezd, ktoré prijali ponuku v tomto projekte režiséra Kennetha Branagha. Zahrá si v ňom aj Johnny Depp, Michelle Pfeiffer či Daisy Ridley.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Penelope Cruz #Atelier Versace

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...