Tehotná Geri Halliwell prvýkrát v spoločnosti: Pozrite, žiari šťastím!

Pred mesiacom sa v médiách objavila správa o tom, že britská speváčka Geri Haliwell je opäť tehotná. Svojho druhého potomka očakáva vo veku 44 rokov.

29.11.2016 14:39
debata
Tehotná speváčka Geri Halliwell a jej manžel -... Foto: Reuters, NEIL HALL
Geri Halliwell a Christian Horner Tehotná speváčka Geri Halliwell a jej manžel - tímový manažér tímu Red Bull Racing Formula 1 Christian Horner.

Bývalá členka najslávnejšej ženskej formácie, skupiny Spice Girls, sa už pred pár týždňami vyznala z radosti, ktorú prežíva. Na Instagrame napísala: „Nech boh žehná matke prírode!“

Bežec Usain Bolt pózoval v Londýne aj so...
Futbalista Hector Bellerin pózuje na filmovej...
+6Atlét Mo Farah a jeho manželka Tania.

To, že radosť nepominula a matka dcérky Bluebell sa už nevie dočkať ďalšej ratolesti, potvrdili úsmevy na jej tvári v pondelok večer. Halliwell sa totiž prvýkrát od správ o tehotenstve objavila na verejnosti. Prišla na premiéru dokumentu o slávnom atlétovi – bežcovi Usainovi Boltovi. Halliwellovú, samozrejme, sprevádzal manžel Christian Horner z tímu F1 Red Bull. Pár sa vraj už nevie dočkať, kedy ich spoločné dieťatko príde na svet.

Na slávnostnej londýnskej premiére sa objavil aj samotný Bolt, ktorého sprevádzali obaja rodičia, či množstvo osobností zo sveta športu, ale aj filmu alebo hudby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #Usain Bolt #Geri Halliwell #dokument #Christian Horner

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....