Krásna ako obrázok! Lawrence v Paríži žiarila s hviezdou na hrudi

O kráse herečky Jennifer Lawrenceovej nepochybuje azda nik. Ale keď sa v utorok objavila v Paríži na predstavení najnovšieho projektu, opäť mnohí jasali nad jej pôvabmi.

30.11.2016 11:25
debata
Americká herečka Jennifer Lawrence a jej kolega... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Jennifer Lawrence a jej kolega Chris Pratt Americká herečka Jennifer Lawrence a jej kolega Chris Pratt uviedli v Paríži snímku Passengers.

Dvadsaťšesťročná blondínka prišla do metropoly Francúzska predstaviť novinku Passengers – očakávaný film, v ktorom účinkuje spoločne s Chrisom Prattom. Ani on nechýbal po jej boku. Hlavný diel pozornosti si však uchmatla práve držiteľka Oscara.

Dôvodom možno bolo aj to, že ju štylista obliekol do domácej značky. Herečka sa predviedla v kombinácii romantickej tylovej sukne doplnenej pleteným svetríkom s motívom hviezdy. Tento „predvianočný“ nežný look má na svedomí značka Dior, s ktorou Američanka spolupracuje už roky ako reklamná tvár.

Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior. Foto: Reuters, JACKY NAEGELEN
Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior. Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior.

Hoci niektoré bulvárne médiá v minulosti špekulovali o tom, že medzi Lawrenceovou a kolegom Prattom vzniklo aj čosi viac, na parížskom premietaní boli výslovne profesionáli. Herečku len nedávno objektívy zachytili na newyorskej ulici po boku známeho režiséra Darrena Aronofskeho.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Jennifer Lawrence #Paríž #Chris Pratt

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...