Vedia, ako oslniť! Kráľovné Belgicka a Španielska zviedli boj elegancie

V prípade príslušníkov šľachtického stavu sa verejnosť najčastejšie upiera smerom k vojvodkyni Catherine - manželke britského princa Williama. Európska šľachta má však aj iné vzory štýlu a módy.

01.12.2016 00:00
debata
Belgická kráľovná Matilda prichádza na námestie... Foto: Reuters, FRANCOIS LENOIR
Belgická kráľovná Matilda Belgická kráľovná Matilda prichádza na námestie Binnenhof, kde sa nachádza holandský parlament.

Počas uplynulých dní túto povesť potvrdilo hneď niekoľko európskych kráľovien. Počas oficiálnej návštevy Holandska sa pozornosť domácich médií sústredila predovšetkým k belgickej kráľovnej Matilde. A treba povedať, že rozhodne nesklamala. Jej voľba žiarivého červeného kostýmu z dielne Valentino patrila medzi tie najelegantnejšie kreácie, aké sa objavili v šľachtickej „obci“ za posledné roky.

Belgická kráľovná Matilda prichádza na námestie...
Španielsky kráľ Felipe a jeho manželka,...
+3Holandská kráľovná Maxima (vľavo) a belgická...

V rovnakom čase, ako sa v Holandsku pred objektívmi predvádzajú kráľovné Matilda (Belgicko) a Maxima (Holandsko), sa v Portugalsku konala štátna návšteva španielskeho kráľa a jeho manželky Letizie.

Španielska kráľovná sa síce nenarodila s modrou krvou, ale jej zmysel pre decentný a elegantný výber nesklamal. V Porte sa objavila napríklad v kombinácii pruhovaného kabáta a tehlových šiat a pri návšteve portugalského parlamentu zase ohúrila v levanduľovom kabátiku s nadýchaným kalichovým strihom.

Španielsky kráľ Felipe a jeho manželka,... Foto: SITA/AP, Armando Franca
Španielsky kráľ Felipe a jeho manželka, kráľovná Letizia Španielsky kráľ Felipe a jeho manželka, kráľovná Letizia odchádzajú z návštevy portugalského parlamentu.

V galérii si môžete pozrieť spomenuté dámy a vybrať si vlastnú kráľovnú štýlu a módy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #kráľovná Letizia #šľachta #kráľovná Maxima #kráľovná Matilda

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....