Prvá dáma na odchode priam žiari. Obamová ako vianočný stromček!

Vo funkcii prvej dámy už dlho nepobudne. Ale s poslednými momentmi tejto funkcie sa Michelle Obamová lúči naozaj so štýlom.

05.12.2016 18:00
debata (2)
Americký prezident Barack Obama a prvá dáma... Foto: SITA/AP, Manuel Balce Ceneta
Barack Obama a prvá dáma Michelle Obamová Americký prezident Barack Obama a prvá dáma Michelle Obamová prichádzajú na podujatie Kennedyho centra vo Washingtone.

Manželka doterajšieho amerického prezidenta v nedeľu podvečer nechýbala na galapodujatí Kennedyho centra vo Washingtone, kde sa rozdávali ocenenia za celoživotný prínos americkej kultúre. Medzi ocenenými sa objavili mená ako herec Al Pacino, speváčka Mavis Staples či klavíristka Martha Argerich.

Michelle Obamová však tiež pritiahla pozornosť na svoju stranu. Ako inak – najmä vkusným a elegantným výberom večernej garderóby. V duchu blížiacich sa vianočných sviatkov stavila na odvážnu kombináciu vianočnej farebnosti a brokátový materiál veľkolepej róby s odhalenými ramenami. Driek jej zdobila veľká štrasová brošňa.

zväčšiť Barack Obama a prvá dáma Michelle Obamová... Foto: Reuters, YURI GRIPAS
Barack Obama a prvá dáma Michelle Obamová Barack Obama a prvá dáma Michelle Obamová zaujali na vyhlásení cien Kennedyho centra.

Hoci na americkom internete sa objavili aj kritické hlasy, že prvej dáme táto voľba vôbec nesvedčí a že ide o „monštruózny model“ – my si myslíme opak. Ktohovie, ako sa Obamovej vyrovná nastupujúca prvá dáma – Melania Trumpová. Už niekoľko týždňov sa totiž v USA vedie debata o tom, že niektorí dizajnéri sa rozhodli bojkotovať obliekanie prvej dámy a nechcú, aby Trumpova manželka nosila ich veci na oficiálne príležitosti.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #róba #šaty #ocenenia #Michelle Obamová

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...