Elita módy v Londýne: Gigi je modelka roka, Salma najprsatejšia kráska!

Vyhlásenie módnych cien v Londýne prilákalo do metropoly Veľkej Británie elitu zo sveta dizajnu, ale aj šoubiznisu. Krásne šaty pri tom nechýbali.

06.12.2016 13:30
debata
Topmodelka Gigi Hadid (vpravo) zvíťazila v... Foto: Reuters, NEIL HALL
Gigi Hadid Topmodelka Gigi Hadid (vpravo) zvíťazila v kategórii Najlepšia medzinárodná modelka. Na snímke s dizajnérkou Donatellou Versace.

Na červenom koberci defilovali počas pondelňajšieho večera známe tváre, medzi ktorými nechýbala napríklad speváčka Lady Gaga, alebo topmodelka Naomi Campbell. Obe dámy stavili na milovanú čiernu farbu – no kým Gaga prišla decentná a elegantná, jej londýnska kolegyňa volila odvážnu kreáciu z priehľadnej čipky od Alexandra McQueena.

Speváčka Lady Gaga prichádza na vyhlásenie cien...
Britská topmodelka Kate Moss na vyhlásení...
+18Holandská topmodelka Lara Stone.

Slávnostný večer už niekoľko rokov patrí najlepším dizajnérom Veľkej Británie a tiež tvorcom z medzinárodnej scény. Medzi ocenenými sa tento rok ocitol aj Alessandro Michele z ateliéru Gucci. Jeho značku reprezentoval excentrický Jared Leto, ale aj herečka Salma Hayek. Mexická krásavica síce oslávila už 50. narodeniny, ale jej fyzické pôvaby a krása opäť zaujali. V brokátovej večernej róbe so vzorom vystavila na obdiv aj svoju bujný dekolt.

Medzi najodvážnejšie dámy večera patrila jednoznačne speváčka Nicole Scherzinger. Nohavicový overal od Juliena Macdonalda, ktorý si obliekla, hral hru s odhalením, keď sa na telovom podklade trblietala flitrová výšivka. Nicole vyzerala akoby sa na jej nahom tele objavovali prúžky čiernych flitrov.

Herečka Salma Hayek v kreácii Gucci. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Herečka Salma Hayek v kreácii Gucci. Herečka Salma Hayek v kreácii Gucci.

Modelkou roka na medzinárodnej scéne sa podľa predpokladov stala Gigi Hadid, ktorá za uplynulé mesiace kraľovala mólam a tiež zaznamenala niekoľko úspechov so svetovými reklamnými kampaňami. Jednu z nich nafotila aj pre firmu Versace a z línie jej luxusnej kolekcie Atelier Versace mala na sebe architekturálnu kreáciu s výraznou vlečkou. Cenu jej odovzdala talianska dizajnérka značky Donatella Versace.

Medzi hosťami slávnostného večera sa objavili aj dámy ako Alexa Chung, Laura Coleman či modelky Karlie Kloss a Lara Stone. Viac foto si pozrite v galérii.

Výber víťazov Fashion Awards 2016

Najlepšia britská dizajnérka dámskej módy: Simone Rocha
Najlepší britský talent: Molly Goddard
Najlepšia britská módna značka: Alexander McQueen
Najlepší medzinárodný dizajnér kolekcie ready-to-wear: Demna Gvasalia pre Balenciaga
Najlepší medzinárodný dizajnér doplnkov: Alessandro Michele pre Gucci
Najlepšia medzinárodná modelka: Gigi Hadid

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #ceny #móda #Salma Hayek #Nicole Scherzinger #Gucci #celebrity #štýl #Gigi Hadid #Fashion Awards

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...