V tieni mladších kolegýň? Pri Fondovej to nehrozí ani pred osemdesiatkou

Jane Fonda si svoje spoločenské vystúpenia vychutnáva. Aj pózovanie s mladšími kolegyňami. Nemá sa prečo ostýchať, pozrite sa!

07.12.2016 00:00
debata

Herečka Jane Fonda sa angažuje v mnohých spoločenských projektoch. Aktuálne si prevzala ocenenie organizácie „Make Equality Reality“, ktorá sa zameriava na dodržiavanie ľudských práv. 78-ročná hollywoodska hviezda na červenom koberci vyzerala na jednotku. Celkovo, ak sa herečka a držiteľka dvoch Oscarov ukáže v spoločnosti, vyzerá stopercentne vždy. Aj vzhľadom na svoj vek.

Zľava: Melanie Griffith, Jane Fonda a Elizabeth... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Melanie Griffith, Jane Fonda a Elizabeth Olsen Zľava: Melanie Griffith, Jane Fonda a Elizabeth Olsen počas galavečera "Make Equality Reality" v Beverly Hills.

Spolu s mladšími kolegyňami, Melanie Griffithovou a Elizabeth Olsenovou, prišli na galavečer spomínanej organizácie do hotela v Beverly Hills. Šarmantná Fonda sa uprostred svojich mladších kolegýň nestratila, naopak, držala s nimi krok.

Zľava: Jane Fonda, Gloria Steinem a Lily Tomlin... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jane Fonda Zľava: Jane Fonda, Gloria Steinem a Lily Tomlin počas galavečera "Make Equality Reality" v Beverly Hills.

Modro-šedé nohavice a trblietavá blúzka v elegantnom odtieni šedej boli pre ňu vhodnou voľbou. A výrazne ju odlišovali od Griffithovej či Olsenovej, ktoré stavili na klasiku, na slávnostnú udalosť prišli v čiernej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jane Fonda #Beverly Hills #Make Equality Reality

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...